Stigla reakcija EU na odbijanje Prištine da nastavi dijalog u Briselu i razgovor o ZSO

EU naporno radi kako bi omogućila obema stranama da se međusobno dogovore o tome kako napredovati u dijalogu - kaže portparol EU Peter Stano

Komentari

 • Baš

  Koji ste vi faktor ako ne kontrolišete i ne utičete na privodjenje dogovorenog. Izgleda da se vaša uloga svodi na naplatu usluge smeštaja pregovaračima,

 • Mire

  Treba sve povuci sto je dogovoreno u Briselu , jednostavno vratiti pregovore u UN . Eu ima dvostruke standarde , nesmu sipcima nista da kazu , ako im zaprete u tom slucaju falice na Eu trzistu droge .

 • Ivan

  O cemu ce da se razgovara u Briselu kada i ono stro su albanci sa kosova potpisali ne primenjuju. Treba pitati nase politicare koja je logika nastavka dijaloga ako ce samo Srbija da primenjuje delove obaveza iz sporazuma sa drugom stranom?

 • Ns

  Ne trebamo ni mi da budemo spremni za ostale tacke. Prekinuti pregovore fok ne sprovedu sve sto je dogovoreno.

  • Toma

   @Ns

   Ako nece Siptari da pregovaraju o ZSO, zasto bi mi pregovarli sto oni zele?! Nisu ovo muzike zelje, vec potpisani dogovor sa EU.!! Sdai EU,, duo.. u kraj, sami sebe penale?! Nije vise Srbija,, dzak, za udaranje sada mi udarao?! Nikada nismo napadali samo branili svoje granice?? Trazili ste gledajte!?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima