Brnabić i Godfri o daljem jačanju odnosa SAD i Srbije posle američkih izbora

Sagovornici su potvrdili spremnost da, uprkos posledicama koje će po ekonomiju ostaviti pandemija Kovid-19, nastave da rade na jačanju i unapređenju ekonomske saradnje

Komentari

 • Toma M.

  Ambasador Amerike u BeograduEntoni Gotfri, od dolaska u Srbiju vidno su se poboljsali odnosi dveju Drzava!! Posebno je njegova ekselencija ucinio u privredno-ekonomskoj pomoci Srbiji. Takodje, poslednjih meseci velika pomoc stigla je iz Amerike za lecenje KOVINA 19.Ne treba zaboraviti, da ambasadora Gotfria u svim nasim krajevima koje je obišao nedavno rado su ga i setno primali domacini!!!!

  • Karijerni diplomata Dragan

   @Toma M.

   Tacno je da uvazeni ambasador Amerike u Beogradu Entoni Gotfri,mnogo doprineo izvanrednoj saradnji Amerike i Srbije, kako To lepo napisa Toma.

  • Iseljenik

   @Toma M.

   Slažem se sa gospodinom Tomom,klima koju uspostavlja njegova ekselencija je jako dobra,smatram da je na do sada najboljem putu da popravi pokvarene odnose između Srbije i SAD. Tome doprinosi njegovo dobro poznavanje zajedničke istorije kao i poverenje koje uživa u Vošingtonu. Ambasador je na odličnom putu,neka ne skreće sa njega. Srdačan pozdrav!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima