• 3

Skupština usvojila izveštaje i finansijske planove

Poslanici su dali saglasnost na finansijske planove Agencije za energetiku i REM-a za 2021.godinu, kao i na izmene i dopune finansijskog plana Komisije za hartije od vrednosti za ovu godinu

  • 3
Skupština Srbije

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Poslanici Skupštine Srbije usvojili su večeras izveštaje o radu i finansijske planove više nezavisnih državnih organa i regulatornih tela.

Usvojeni su izveštaji o radu Agencije za borbu protiv korupcije, Fiskalnog saveta, Komisije za hartije od vrednosti za 2019.godinu, kao i izveštaj o radu Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki u periodu od 1.januara do 31.decembra 2019.godine.

Poslanici su dali saglasnost na finansijske planove Agencije za energetiku i REM-a za 2021.godinu, kao i na izmene i dopune finansijskog plana Komisije za hartije od vrednosti za ovu godinu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MONARHISTA

    Love ima ko blata a tek zlata.

  • R9

    To vise nisu vesti. Vest bi bila da nisu. Da su se raspravljali. Ali to izgleda necemo gledati u ovom sazivu klimaca glavom. Skupstina vise lici na neku pisarnicu u opstini gde dodjete da vam udare pecat. Mada je i tu neizvesnije, nekad vas vrate da dopunite dokumentaciju...

  • Lejla

    Nemaju ovi vaši kad da gledaju srbijansku skupštinu...pored ove naše crnogorske...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima