Vreme čitanja: oko 1 min.

Obrazovana je i krije se od medija: Ovako izgleda druga ćerka Goce Božinovske, prava je lepotica!

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zorana je završila Fakultet za finasije i bankarstvo

  • 0
Goca Božinovska, Zorana Šijan Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram/sijanzorana

Dvoje dece pevačice Goce Božinovske, Jelena Vučković koju ima iz braka sa kompozitorom Radetom Vučkovićem, i sin Mirko iz braka sa kik-bokserom Zoranom Šijanom neprestano su na meti medija i pod budnim okom javnosti, pa je tako jedna od glavnih tema dama Jelenina ispovest u kojoj je prvi put javno iznela detalje svog odrastanja i detinjstva.

Ipak, Božinovska ima još jednu ćerku koja za razliku od Jelene i Mirka nije odlučila da se bavi javnim poslom, te se trudi da uživa u tome što je nepoznata javnosti.

Zorana Šijan, koja je ime dobila po ocu i najmlađa ćerka poznate pevačice, prema mišljenju mnogih, veoma je lepa, ali to ne ističe i dok majka, starija sestra i brat poštuju njenu želju da ne bude javna ličnost, njen profil na Instagramu otkriva kako ona izgleda.

Inače, ona je odlučila da se bavi finansijama, te je pre nekoliko godina završila i Fakultet za finansije i bankarstvo, a kakva je Zorana lepotica, pogledajte u galeriji ispod:

Podsetimo, za naš portal, oglasili su se Rade, Goca, i Jelena, na temu dirljive ispovesti, gde je Vučkovićeva ptiznala da je kao beba sa svega tri meseca, ostavljena kod svoje bake na čuvanje.

(Telegraf.rs)

Video: Goca Božinovska priznala da je pustila suzu, pa objasnila zašto Mirkove sestre nisu došle u svatove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA