≫ 

"Hvala, Nole! Još jedna maestralna pobeda": Vučić čestitao Đokoviću osvajanje titule u Australiji

Najbolji teniser sveta je do 18. Grend slem titule došao pobedom protiv Danila Medvedeva koji je pao u fenomenalnih tri seta 7:5, 6:2, 6:2

  • 45
Novak Đoković, Aleksandar Vučić Foto-montaža: Tanjug/AP, ATA Images

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, čestitao je Novaku Đokoviću osvajanje titule na Otvorenom prvenstvu Australije.

Najsrdačnije čestitke na osvajanju 9. titule na Otvorenom prvenstvu Australije u tenisu. Još jedna maestralna, sjajna pobeda, još jedna ogromna radost za građane Srbije, za ceo naš narod i za sve poštovaoce vrhunskog tenisa. Hvala, Nole! Živela Srbija! - napisao je predsednik Srbije u poruci na zvaničnom Tviter nalogu.

Najbolji teniser sveta je do 18. Grend slem titule došao pobedom protiv Danila Medvedeva koji je pao u fenomenalnih tri seta 7:5, 6:2, 6:2, za manje od dva sata igre.

On se tako približio Švajcarcu Rodžeru Federeru i Špancu Rafaelu Nadalu, koji imaju 20 trofeja sa najvećih turnira.

Ministar Udovičić: Hrabro ispisuješ istoriju svetskog tenisa

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću osvajanje devetog pehara na Australijan openu u Melburnu.

- Šampione, čestitam ti na apsolutnoj dominaciji, ispisivanju istorije svetskog tenisa i na primeru svima nama šta znače pobeda, vera, rad i neodustajanje. Hvala ti što si nas, kao bezbroj puta do sada, učinio ponosnim i srećnim - nalazi se u čestitki ministra Udovičića.

Čestitke stižu i iz regiona

Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je čestitku Novaku Đokoviću povodom osvajanja devete titule u Australiji.

- Ponovo ste pokazali i dokazali da upornost i predan rad daju najbolje rezultate, a Vašom igrom i vrhunskim sportskim umećem, podsetili ste ljubitelje tenisa i svoje navijače zbog čega se nalazite na prvom mestu u svetskom tenisu.

U ime Vlade Republike Srpske i svoje ime, želim Vam dobrog zdravlja, sreće i još uspešniji nastavak sportske karijere - navodi se u čestitki Radovana Viškovića.

Video: Šmekersko zakucavanje loptice za titulu u Australiji: Pogledajte poslednji potez Novaka Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    22. februar 2021 | 09:10

    Bravo Nole. Ovo je fantastičan rezultat. Samo tako nastavi.

  • Cane

    22. februar 2021 | 04:34

    Još jedna velika pobedu i titula. Iskreno od srca čestitam Novaku Đoković , ponos svih Srba širom sveta. Pokazuje nam svakodnevno da kada je posvećen, vredan spreman za odricanje u životu, kao ni u sportu ne postoje granica.

  • Zorka

    21. februar 2021 | 23:16

    Srpski ambasador sporta i Srbije koji nas naj svetlije predstavlja citavom svetu, hvala Nole na ovoj pobedi, ziveo legendo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA