"Posvećeni smo dijalogu sa Prištinom pod okriljem EU, problem je nedostatak poverenja"

Selaković je u obraćanju Odboru za EU nemačkog Bundestaga ukazao da je pitanje KiM tema od najvećeg značaja, ne samo za Srbiju već i za očuvanje mira i stabilnosti čitavog regiona

Komentari

 • mihailovic

  Gastroskopi är en inspektion av magsäcken, matstrupen eller tolvfingertarmen. Undersökningen görs med video- eller fiberendoskopisk teknik från insidan. Gastroskopi kan hos vissa upplevas som obehagligt men utöver standardbedövningen finns även lugnande att få. UN R-1244 je jasan kao i postojeci Ustav Srbije da je Kosovo i Metohija sastavni deo teritorije drzave Srbije. Nikakvi pregovori sa albanskom OVK pod okriljem EU jer taj isti EU je Srbiju bombardovao 1999 a potom sa vojskom okupirao juznu Srbiju Kosovo i Metohiju 1999-2021+ Vratiti u UN isti predmet i pod okriljem UN,Rusije,Kine i UN zemalja koji nisu ucestvovali 1999 u zlocinackom bombardovanju Srbije i okupacije juzne Srbije Kosovo i Metohije.. Zahtevati u UN da se KFOR zameni Rusko-Kineskom armijom i stalnim vojnim bazama na Kosovu i Metohiju u procesu Ustavnog i teritorijalnog povratka Srbije nad celom juznom Srbijom Kosovo i Metohijom kao i uklanjanje drzavne granice izmedju centralne i juzne Srbije Kosovo i Metohije rasformiranje albanskih paravojnih organizacija i trupa ,procesuiranje albanske OVK ,krivce u zatvor 40 godina a potom ekstradikcija u Albaniju sa trajnom zabranom ulaska u Srbiju. Oni koji poseduju drzavljanstvo drzave Srbije im ponistiti ako se dokaze da su bili pripadnici albanske OVK. U UN zahtevati odstetu od NATO i EU od 1000 milijardi € za pocinjeni zlocin nad Srbijom 1999 .

 • Саша

  Ови наши дробе једно те исто тридесет година.Јадни ли смо.

  • Resava 88

   @Саша

   Nemaju drugi materijal,mlate praznu slamu.

 • nikolas

  TESKO CE DOCI DO RESENJA JER ZAPAD ZELI VELIKU ALBANIJU BEZ SRBA NA BALKANU I REZOLUCIJU SAVETA BEZBEDNOSTI 1244 KRSI -GAZI NOGAMA KAO OTIRAC !!! NATO OKUPATOR SRBIJE NE ZELI DA ODE VEC NAORUZAVA VELIKOALBANCE I ZELI RAT NA BALKANU !!!

  • Nicklaus

   @nikolas

   Pa ti stvarno posle svega šta se dogodilo povratak na pređašnje stanje,ni najpametniji to ne očekuju ali ti školovan sa interneta teorijama zavera,to je novo naučno dostignuće.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima