Palma poveo medicinsko - političku delegaciju u Egipat

U delegaciji su zdravstveni radnici sa prve linije odbrane od kovida 19

Komentari

 • MONARHISTA

  NAJPAMETNIJI ČOVEK U SRBIJI ON JE SLEDEĆI PREDSEDNIK SRBIJE. NAJZAD DA IMAMO DOMAĆINA U KUĆI. SVI DOLAZE U JAGODINU U DJURDJEVO BRDOILI U POTOK

  • Danica Petrović

   @MONARHISTA

   Тачно, Живот Јагодине се свео управо на тај простор, с тим да је банда посекла дрвеће , све залила бетоном и прекрила проблематичним грађевинама, али је то све што је остало од некад дивног и напредног града вредних и поносних људи.Јагодинцима нису донатори водили децу на море , јер Јагодинци ни су били ни слепци ни просјаци.Бесплатан превоз им није био потребан, као што им није било потребно да чекају у реду испред чадора локалног кабадахије , да их сниме док примају милостињу из његове руке.Јагодинци су у Јагодини имали преко 20000 радних места тамо где сад расте жбуње, трње, дрвеће, павит и бршљан, јер нови власници не смеју ни да уђу у своје власништво.Зашто, могу само да нагађам.Радници су у Јагодини били поштовани људи који су имали људска и радничка права.У плеханим свињцима страних инвеститора које је Угљеша Угљаревић навуко у Јагодину поклањајући им земљу која није његова, не поштују се ни елементарна људска права, однос према радницима је језив.Ово са Египћанима ће тек да изађе на видело,а да ће да буде добро за јагодину - неће.

 • Dasa

  Ovako nesto nikome i nikada nece poci za rukom...! Bravo za ljubav,sposobnost,ideju,zelju,spremnost...i sve ostalo sto Palma poseduje!!!

  • Schwyz

   @Dasa

   Toliko imaju posla sa zarazenim da imaju vreme ici u Egipat. Dokle ce te vise da nas lazete?

 • ...

  A Opsta bolnica Pancevo nista?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima