≫ 

Jovanoviću izmereno više od 1,5 promila alkohola u krvi u trenutku incidenta na Novom Beogradu

Jovanoviću je izmereno više od 1,5 promila alkohola u krvi, a koliko je tačno imao u trenutku incidenta biće utvrđeno veštačenjem na osnovu dobijenog rezultata i vremena koje je prošlo od momenta napada do vađenja krvi

  • 4
Cedomir Jovanovic Foto: ATA Images

Lideru LDP Čedomiru Jovanoviću, koji je sinoć oko 22 sata izazvao incident u restoranu brze hrane na Novom Beogradu, pronađen je alkohol u krvi u trenutku divljanja, prenose Novosti.

Jovanoviću je izmereno više od 1,5 promila alkohola u krvi, a koliko je tačno imao u trenutku incidenta biće utvrđeno veštačenjem na osnovu dobijenog rezultata i vremena koje je prošlo od momenta napada do vađenja krvi.

Čedomir Jovanović izjavio je jutros da je do incidenta na Novom Beogradu došlo pošto su ga napali članovi pripadnika navijačke grupe "Hijene".

On je za TV Prva kazao da jeste bacio stolicu na staklo, ali sve zato što je napadnut, i poručio da se nikome neće sklanjati sa puta. Rekao je i da mu je žao zbog ljudi koji su bili u lokalu, i zbog radnika u njemu.

- Ovde su kamere, i oko ovih zgrada su kamere, neću da pričam ništa dalje. To je sve snimljeno, pa neka se gleda. Kao i do sada baš me briga šta pišu tabloidi, neka slave ti huligani, ali ja im se neću sklanjati sa puta. Ovde živim, tu mi je porodica, i ko god misli da ću se ja sklanjati sa puta njima, vara se - rekao je Jovanović jutro nakon incidenta, i potvrdio da je dao izjavu u policiji.

On je rekao da nije bio prvi put meta napada navijačkih grupa.

- Ovde me redovno čekaju kao i sinoć. Evo, to je taj demolirani lokal. Da li sam ja bacio stolicu u ovo staklo, jesam, zato što oni samo taj jezik razumeju i nijedan drugi - kazao je lider LDP ispred lokala na Novom Beogradu gde se sve dogodilo.

U međuvremenu se pojavio i snimak i snimak koji je objavio portal "24sedam" gde se vidi momenat kada je nakon incidenta Jovanović vikao na policajce.

Jovanović jr posle priznao da je udario u vozilo Interventne policije i da je smatrao da nije bilo potrebe da dolaze.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Serb4ever

    3. jun 2021 | 11:44

    Samo alkohola u krvi? A ostalih supstanci....

  • Prpić

    3. jun 2021 | 11:44

    To on prešao sa belog na tečno?

  • Oldtajmer®

    3. jun 2021 | 12:40

    Ako je sutradan bilo 1,5 u vreme izvršenja dela je sigurno bilo preko dva promila, a to spada u teško pijanstvo. Pitam se samo dokle će se tolerisati ta njegova bahatost? Čovek i dalje živi u vremenu kada je bio gospodar života i smrti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA