SPO: Danica Drašković odlazi iz NIS-a

Supruga Vuka Draškovića više neće biti član Upravnog odbora NIS-a, saopšteno je iz SPO-a koji, s obzirom na to da više nije na vlasti u Republlici, ostaje i bez mesta direktora Beogradskog sajma

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Trifun
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • stefan

    20. januar 2013 | 07:53

    Zašto neka TV stanica objavi intervju sa Danom?Nesme.Moze svaka šuša da gostuje na televiziji ali dana nikako.

  • Trifun

    12. septembar 2012 | 14:32

    SPO je oslabljen ali ga se drugovi, koji uspesno unistavaju Srbiju, i dalje plase. Jeste, bas su se SPO, Dana i Vuk ovajdili od Srbije. Ubijali ih, prebijali, rasturali im stranku... Samo budala moze da poveruje u te lazi i izmisljotine koje o njima sire razni udbasi.

  • milan putnikovic

    12. septembar 2012 | 13:11

    Nesto pocelo da se desava (NIS i Sajam bodu oci) ali kada ce biti smenjeni njeni rodjaci i prijatelji???? tek to ce biti dokaz da nije kupljena vlast u NS za zastitu familije: 1.Sonja Marković setričina (ćerka sestre Bebe)Jedan od direktora u Direktoraty za civilno vazduhoplovstvo 2. Sara Skadrić unuka (ćerka sestričine Nataše)Direktorat za civilno vazduhoplovstvo 3. Ljubo Mirković zet (muž sestre Ljubinke)Zaposlen u MSP 4. Ilija Davidović zet (muž sestre Radmile)Član RIK 5. Ana Plamenac sestričina (ćerka sestre Branke)Specijalni savetnik ministra vera i dijaspore 6. Nikola Plamenac sestrić (sin sestre Branke)Državno veće tužilaca 7. Marko Plamenac sestrić (sin sestre Branke)MUP - načelnik Centra za obuku Makiš 8. Nebojša Giljača sestrić (sin sestre Bebe) Predstavnik „Jata“ u Amsterdamu 9. Ivana Macanković sestričina (ćerka sestre Dragice) Komisija za zaštitu konkurencije 10. Veselin Jovićević brat od ujaka Direktor hotela „Slavija“ 11. Dragoslav Macanković zet (muž sestre Dragice)Član UO „Beogradske pijace“ 12. Snežana Miljanić prijateljica ,Direktorka Beogradskog sajma 13. Irena Miljanić prijateljica Direktorat civilnog vazduhoplovstva 14. Vladan Skadrić bivši zet (bivši muž sestričine Nataše) Direktor JP „Sklonište“ 15. Gordana Lukić prijateljica Član Komisije za zaštitu konkurencije 16. Jon Fernandez prijatelj Direktorat za civilno vazduhoplovstvo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA