Vučić objavio snimak sa manifestacije za Dan MUP-a i policije: "Hvala što obavljate najteži posao"

Kako je rekao predsednik, ne postoji ništa teže nego čuvati državu

  • 1
Aleksandar Vucic

Printskrin: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je na Instagramu snimak sa jučerašnje manifestacije povodom Dana MUP i Dana policije.

- He postoji ništa teže nego čuvati i štititi državu, veliko hvala na tome što obavljate najteži posao. Živela Srbija! - napisao je Vučić.

 

- Vi ste ti koji čuvate i red i mir i poredak, koji garantujete svakome da može da bude siguran. Vi ste ti od kojih zavisi borba sa organizovanim kriminalom. Ničiji položaj ni partijska knjižica ne sme da vas spreči da obavljate zakon. Uveren sam da ćete uložiti još više truda i energije, da pokažete šta znači hrabrost i obučenost i ove godine, a i sledeće ćete imati povećanje plata i zato vas molim da sa punom posvećenošću neki počnete, a neki nastavite da radite svoj posao. Ja se ponosim vama, nikada neću okrenuti glavu već ću stati mirno ispred vas. Policija je tu da štiti prava građana, jednako i Ssrbina i Rumuna u Vršcu, i Srbina i Bugarina u Dimitrovgradu i pripadnika bilo koje manjinske grupe, vaša je obaveza da prvo budete ljudi na svakom mestu - rekao je Vučić juče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA