≫ 

Nastavak dijaloga vlasti i opozicije, Vučić u ponedeljak u Skupštini: Tema izborni uslovi

 ≫ 

Dačić je ranije ocenio da dijalog o unapređenju izbornih uslova "mnogo bolje" napreduje sa strankama koje ne žele posredovanje stranaca nego sa onim delom opozicije koji insistira na učešću predstavnika Evropskog parlamenta (EP) u tim razgovorima

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Toma M.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Lord

    28. jul 2021 | 13:48

    Otkud opozicija u Skupstini...!?!

  • Toma M.

    28. jul 2021 | 11:36

    Odlično da se na Skupštini diskutuje o izbornoj volji gradjana!? Ali, fokus je na mladima i da se strukom i naukom uključe u izborni sistem?! Kao hit veka za Srbiju je fantastičan predlog Predsednika Aleksandra Vučića za natalitet?! Naime, Vučić je dao predlog da se sa 5000 eura finansira za svako novorodjeno dete?! Takodje, i za vantelesnu sa pomeranja gornje granice oplodmje?!, Što će struka i nauka u najkraćem roku doneti odluku?! Time bi se,, stopirala,,,bela kuga,, a natalitet u mnogome poboljšao!? Posebno na seoskim domaćinstvima, gde bi mladi ostajali, ma svojim ognjištima!? A, bogami i kod siromašnijeg sloja stanovništva, posle 30 godina oživeo bih život življenja?! Kod bogatijeg sloja, tu nešto škripi?! Jedno eventualno dva deteta, retko tri?! Moramo priznati, da nam je srednji sloj, uništen,,?! A, baš oni su bili, motorna snaga Države?! Zato, i ovaj odličan PREDLOG Vučića, naišao je u pet minuta posle 12, za povećanje nataliteta?! Za dzabe, putevi, pruge, zgrade, avioni-kamioni, ako mema dece i samo dece!? Živela SRBIJA!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA