≫ 

Nastavak dijaloga vlasti i opozicije, Vučić u ponedeljak u Skupštini: Tema izborni uslovi

Dačić je ranije ocenio da dijalog o unapređenju izbornih uslova "mnogo bolje" napreduje sa strankama koje ne žele posredovanje stranaca nego sa onim delom opozicije koji insistira na učešću predstavnika Evropskog parlamenta (EP) u tim razgovorima

  • 5
DIJALOG SKUPSTINA STRANKE Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Predsednik Skupštine Ivica Dačić zakazaće za ponedeljak sednicu dijaloga o izbornim uslovima, a kojem ne posreduje Evropska unija, a na njoj će biti prisutan i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prenosi Blic.

Dačić je ranije ocenio da dijalog o unapređenju izbornih uslova "mnogo bolje" napreduje sa strankama koje ne žele posredovanje stranaca nego sa onim delom opozicije koji insistira na učešću predstavnika Evropskog parlamenta (EP) u tim razgovorima.

U ovim razgovorima pored predstavnika vladajuče koalicije učestvuju predstavnici Dveri, pokreta Dosta je bilo, Srpske radikalne stranke, Demokratske stranke Srbije, Pokreta obnove Kraljevine Srbije, Zavetnika i Zdrave Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma M.

    28. jul 2021 | 11:36

    Odlično da se na Skupštini diskutuje o izbornoj volji gradjana!? Ali, fokus je na mladima i da se strukom i naukom uključe u izborni sistem?! Kao hit veka za Srbiju je fantastičan predlog Predsednika Aleksandra Vučića za natalitet?! Naime, Vučić je dao predlog da se sa 5000 eura finansira za svako novorodjeno dete?! Takodje, i za vantelesnu sa pomeranja gornje granice oplodmje?!, Što će struka i nauka u najkraćem roku doneti odluku?! Time bi se,, stopirala,,,bela kuga,, a natalitet u mnogome poboljšao!? Posebno na seoskim domaćinstvima, gde bi mladi ostajali, ma svojim ognjištima!? A, bogami i kod siromašnijeg sloja stanovništva, posle 30 godina oživeo bih život življenja?! Kod bogatijeg sloja, tu nešto škripi?! Jedno eventualno dva deteta, retko tri?! Moramo priznati, da nam je srednji sloj, uništen,,?! A, baš oni su bili, motorna snaga Države?! Zato, i ovaj odličan PREDLOG Vučića, naišao je u pet minuta posle 12, za povećanje nataliteta?! Za dzabe, putevi, pruge, zgrade, avioni-kamioni, ako mema dece i samo dece!? Živela SRBIJA!!!!

  • Lord

    28. jul 2021 | 13:48

    Otkud opozicija u Skupstini...!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA