≫ 

Predsednik Vučić čestitao olimpijsko zlato vaterpolistima: "Cela zemlja je ponosna na vas"

Vaterpolo reprezentacija Srbije odbranila je olimpijsko zlato iz Rija, pošto je danas u finalu Igara u Tokiju savladala Grčku 13:10

  • 24
Aleksandar Vučić, vaterpolisti Foto: Tanjug/AP, ATA Images

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je vaterpolistima naše zemlje osvojenu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju.

- Sve čestitke našim vaterpolistima na osvojenoj medalji i na još jednom zlatu koje sada sija na olimpijskom nebu Srbije! Cela zemlja je ponosna na vas! Hvala vam na ovom veličanstvenom uspehu i radosti koju ste nam darovali! Bravo, momci! - napisao je Aleksandar Vučić na svom Tviter profilu.

Vaterpolo reprezentacija Srbije odbranila je olimpijsko zlato iz Rija, pošto je danas u finalu Igara u Tokiju savladala Grčku 13:10.

Ubrzo, predsednik je na svom Instagram profilu, pored čestitki našim uspečnim sportistima, najavio da će se potrditi da im omogući dobre uslove i nagrade.

- Uz čestitke našim sportistima, zlatnim vaterpolistima, Milici, Jovani, našim bronzanim odbojkašicama, uz čestitke svima koji su nam doneli medalje, ali i onima koji nisu doneli medalje, a svim srcem su se borili za našu Srbiju, hoću da kažem da su nam ovo najuspešnije Olimpijske igre i najveći sportski uspeh svih vremena koji je Srbija ostvarila. Ali, da se ne bih kitio njihovim perjem, njihovim uspesima, naš posao je bio samo da im obezbedimo dobre uslove, da im obezbedimo pristojne nagrade, želim da ukažem na nešto što je mnogo važno i zbog čega će biti još ulaganja u sport u budućnosti – rekao je Vučić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    8. avgust 2021 | 11:07

    A ti gradi nacionalni stadion. Fudbal nam odlično ide. Kad biste znali šta je stid, savili biste glave. Svima je poznato u kakvim uslovima vaterpolisti treniraju. Sramota!

  • Zika

    8. avgust 2021 | 11:01

    Moglo je ovo i bez tebe. Bravo asovi zauvek

  • Sportisti

    8. avgust 2021 | 11:15

    Oni koji rade kao mravci ,postizu kontinurano odlicne rezultate,njima se daje na gram a razmazenim kopackama pod hitno uskratiti sve beneficije,jer nisu nista zasluzili,uobrazeni mamini sinovi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA