Vučić objavio emotivnu poruku posvećenu majci: Danas joj je rođendan, hoću da joj se izvinim

"Majko, da si živa i zdrava i nadam se da ti tvoji unučići vraćaju bar deo onoga što ti ja nisam pružio"

  • 34
Aleksandar Vučić Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić emotivnom porukom na Instagramu obratio se svojoj majci otkrivši da joj je danas rođendan, ali joj i uputio izvinjenje.

- Ovo na slici smo moja majka i ja, doduše, pre nekih četrdesetak godina. Danas je Angelini, mojoj majci, rođendan. Uz čestitke, hoću da joj se izvinim što nikada nisam imao dovoljno vremena za nju, nikada nisam umeo da pokažem onoliko ljubavi koju je ona bratu i meni nesebično darivala i da zamolim sve ljude da u odnosu prema roditeljima ne prave greške koje sam ja pravio i zbog kojih se danas kajem  - napisao je predsednik Srbije.

- Najveća od njih je da mi je sve drugo uvek bilo važnije i preče od pažnje koju je trebalo da poklonim majci, makar hiljaditi deo onoga što je ona meni dala. I, da, neki mi kažu, dobro, stari su to ljudi, a moj odgovor je da majka i otac nikada nisu stari. Majko, da si živa i zdrava i nadam se da ti tvoji unučići vraćaju bar deo onoga što ti ja nisam pružio - dodao je Vučić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    15. avgust 2021 | 11:28

    Lijep post, majka je uvjek majka!

  • Невена

    15. avgust 2021 | 12:16

    Благо вама јер вам је жива па имате коме да честитате и да се извинете... а мени моја и послије дуго година од упокојења недостаје , и она и отац !!! ...

  • Če

    15. avgust 2021 | 11:38

    Srecan rodjendan .Hvala sto ste nam rodili i vaspitali naseg Predsednika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA