Komentari

 • Cika Velja

  Mozda video covek korist od Otvorenog Balkana,ali sa šiptarima kao garancijom da sve propadne. Valjda i ide da brani vlastite interese slobodne trgovine?!

  0
  0

  Podelite komentar

 • A mini sengen

  To ne vazi

  0
  0

  Podelite komentar

 • Siptari horde sa kavkaza

  kosovo ce pozelet siptara al siptara nigde nece biti

  5
  1

  Podelite komentar

 • Cipiripi

  A zašto mu ne zabrani ulaz Srbija ?

  9
  3

  Podelite komentar

 • mihailovic

  ""Rama u Pri┼ítinu dolazi iz Njujorka gde je u─Źestvovao na Generalnoj skup┼ítini UN""________________ Ova poseta Albanskog predsednika je krsenje UN R-1244 kao i postojeceg Ustava Srbije jer juzna Srbija Kosovo i Metohija je Srpska teritorija i nemoze Albanski predsednik da ulazi i izlazi u Srbiju bez dozvole vlade Srbije u Beogradu. Vlada Srbije mora da ulozi protest u UN ulaskom stranih predsednika u juznoj Srbiji Kosovo i Metohiji koja je privremeno po protektoratom UN. Ovo se odnosi i na nelegalne strane ambasade na Kosovu i Metohiji koje su najgrublje krsenje UN R-1244 kao i postojeceg Ustava Srbije . Sve strane zemlje moraju da imaju samo jednu ambasadu a one su u Beogradu. Da vlada Srbije ne zatvara oci pred ovim najgrublje krsenje UN R-1244 kao i postojeceg Ustava Srbije i da zahteva u UN da se strane ambasade zatvore na Kosovu i Metohije kao i zabrana ulaska stranih predstavnika koji nisu UN osoblje.

  12
  5

  Podelite komentar

 • Kimi

  I Metohiji.

  6
  2

  Podelite komentar

 • Nbgggg

  Radi guza ko meduza

  5
  2

  Podelite komentar

 • Nedajte se braco Srbi

  Uz vas smo. Pozdrav iz Republike Srpske!

  17
  3

  Podelite komentar

 • Made in ...

  Dolazi da kaze da ce Srpska vojska uci na KiM desantno, i da oni ( sipci) cute, jer je to deo Briselskog sporazuma. ZSO

  10
  3

  Podelite komentar

  • mihailovic

   @Made in ...

   @Made in__________________-Po UN R-144 i Ustavu Srbije cela teritorija Kosovo i Metohija je neotudjivi deo teritorije drzave Srbije pa je neozbiljno da se svede teritorija celog Kosovo i Metohije na "ZSO i sever Kosova i Metohije". Proterano je vise od 1997 do danas proterano je vise 400.000 nealbanskog stanovnistva juzne Srbije Kosovo i Metohije istovremeno se bespravno i nelegalno bez odobrenja vlasti Srbije naselilo vise desetina hiljada albanaca iz Albanije. Srbija po UN R-1244 i Ustavu Srbije se mora vratiti na celu teritoriju Kosova i Metohije uspostaviti Ustavni i teritorijalni suverenitet nad juznom Srbijom celo Kosovo i Metohije istovremeno povratak svog proteranog 400.000 nealbanskog Kosovskog stanovnistva. Ukidanje svih albanski UCK struktura na teritoriji celog Kosova i Metohije,ukidanje nelegalne albanske UCK "zastave Kosova i Metohije",ukidanje svih naoruzanih albanskih bandi koje sebe nazvali "ROSU policija Kosova i Metohije", ukidanje svih administrativnih prelaza sa obelezjima drzavnih GRANICA,ukidanje i zatvaranje svih paralelnih ambasada zemalja koje imaju svoje ambasade u Beogradu i Pristini. Krsenje UN R-1244 od 1999-2021+ je uzelo toliko maha praveci albansku drzavu na tlu juzne Srbije Kosovo i Metohije da ce trebati mesec dana da se sve to ocisti iz juzne Srbije Kosovo i Metohije.

   3
   1

   Podelite komentar

 • Miki035

  Poslati mu kao reprocitet nase turiste na more.

  7
  2

  Podelite komentar

 • Maja

  Moramo paziti da tzv kosovo neu─Ĺe u Unesko iko u─Ĺu ode to kod ┼íiptara .

  4
  2

  Podelite komentar

 • Aca

  Opet si nas izdao!!!

  5
  2

  Podelite komentar

 • Jasmina

  Samo da ga ne nama┼żu tamo .

  2
  2

  Podelite komentar

 • DARKO 100%

  On da je pravi drzavnik nebi sme da se mesa a ni ti da dolazi na Kosovo i metohiju gde nije nista reseno i gde su tenzije pojacane konstantno,golub pismonosa sa novim zadacima i instrukcijama

  17
  3

  Podelite komentar

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima