≫ 

Potresne fotografije divljanja pripadnika ROSU i KPS na KiM: Suzavac, šok bombe, sirene, ranjeni Srbin...

Ranije danas, tokom nereda, ranjen je Srećko Sofronijević iz Zvečana, kome su pripadnici ROSU i KPS pucali u leđa. On je sa teškim povredama prebačen u Klinički centar i nalazi se u kritičnom stanju posle operacije

  • 96
Kosovo Foto: Tanjug/AP

Suzavac, šok bombe, sirene, teško ranjeni Srećko Sofronijević u Zvečanu, koji je u bolnici u severnom delu Mitrovice, deset povređenih Srba i ostaci na stotine ispaljenih metaka rezultat su akcije koja je jutros oko 9 časova pokrenuta u Severnoj Mitrovici.

Kod mesta Rudare blokiran je magistralni put Mitrovica-Leposavić.

Na barikadi su kamioni i okupljeni građani.

U toku poodneva procurio je još jedan uznemirujući video, na kom se vide pripadnici KPSkako pucaju iz vatrenog oružja, dok se u pozadini čuju sirene.

Snimak osobe iz zaklona prikazuje tri policijska vozila, za kojima idu uniformisana lica kosovske policije, koja se dovikuju na Albanskom. U kadru se pojavljuje i četvrto službeno lice koje baca suzavac ili dimnu bombu, nakon čega se čuje opšta pucnjava i periodično gruvanje.

Uskoro se iz pravca dima vraćaju kosovski policajci, koji usput pucaju iz vatrenog oružja.

Ranije danas, tokom nereda, ranjen je Srećko Sofronijević iz Zvečana, kome su pripadnici ROSU i KPS pucali u leđa. On je sa teškim povredama prebačen u Klinički centar i nalazi se u kritičnom stanju posle operacije.

Video: Srećku Sofronijeviću Albanci su pucali u leđa: Srbin je ranjen tokom upada specijalne jedinice Rosu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D'Mitar

    13. oktobar 2021 | 20:18

    Imaju ljudi i u Srbiji koji su plaćeni da se brinu o bezbednosti. Šta treba običan narod da strada a pomenuti da paradiraju u uniformama? Neka idu i neka zarade tu svoju platu i vojni staž. Pogotovo specijalne jedinice. A običan narod u Srbiji neka se okrene radu i podizanju životnoga standarda. A ne prepucavanju sa Šiptarima i kojekakvim susedima.

  • KM

    13. oktobar 2021 | 17:41

    Da je bilo obrnuto srbin ranio siptara,to bi bilo na svim medijima,EU bi se umesala odmah sramota ceo svet nas gazi i smeje nam se...

  • Petar

    13. oktobar 2021 | 18:15

    Sve siptare i albance treba oterati iz Srbije ovde se bogate a salju pare na kosovo i kupuju nazavisnost.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA