Nova provokacija Vjose Osmani, Srbiju nazvala "kancerom Evrope", onda pomenula ZSO

Osmani je u intervjuu za "Kanal 10" rekla da "niko u regionu ne želi ZSO", koja bi, kako tvrdi, bila nova Republika Srpska

Komentari

 • D.V.

  Dali znas sta pricas? Ko je imo zutu kucu? Bolje se bori radi siptarskog kriminala.

  0
  0

  Podelite komentar

 • Petar

  Ako je tako, Kosovo nece dugo ziveti, prvo na hemoterapiju a onda zbogom i nikad vise.

  2
  1

  Podelite komentar

 • mihailovic

  Srbija JE OBAVEZNA POSTOJECIM USTAVOM SRBIJE povratak Srpskih bezbednosnih snaga na celoj Nato EU vojskom okupoiranoj juznoj Srbiji Kosovo i Metohiji. KFOR na zahtev Srbije u UN mora da zamene snage ODKB. Nemoze se u EU resavati pitanje Kosova i Metohije kad je status KOSOVA I METOHIJE JASAN U USTAVU SRBIJE. Nemoze se u EU resavati pitanje Kosova i Metohije istovremeno je EU I NATO OKUPATOR JUZNE SRBIJE KOSOVA I METOHIJE koji vojnom okupacijom i silom je mentor stvaranje albanskih institucija,parapolicijskih i paravojnih struktura. ZVANICNA EU POLITIKA PRIZNAJE NEZAVISNOST ALBANSKE DRZAVE NA TLU SRBIJE.KAD SVE TO ZNA VLADA SRBIJE SAMO U UN RESAVATI UN R-1244,,ZAHTEV U UN DA KFOR SE ZAMENI ODKB SNAGAMA I USTAVNA I TERITORIJALNA USPOSTAVA SRBIJE NAD CELOM SVOJOM TERITORIJOM JUZNOM SRBIJOM KOSOVO I METOHIJOM.

  5
  1

  Podelite komentar

  • DrMejn

   @mihailovic

   A sta cemo sa voljom naroda? Albanci ne zele da zive sa nama. Ko moze koga da primora da bude u losem braku a kamoli u jednoj drzavi? Ti ??

   0
   1

   Podelite komentar

 • nikolas

  NECE BITI VELIKE ALBANIJE !!!

  5
  1

  Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima