Priština optužuje Beograd da ne poštuje dogovor o povlačenju priznanja

U septembru je istekao je jednogodišnji moratorijum iz Vašingtonskog sporazuma, koji su odvojeno potpisali predstavnici Beograda i Prištine, a odnosi se na podnošenje zahteva Kosova za članstvo u međunarodnim organizacijama i lobiranje za povlačenje priznanja kosovske nezavisnosti

Komentari

 • Puškaroni ...

  nikako da shvate da su na začelju civilizacije.

  11
  3

  Podelite komentar

  • mihailovic

   @Puškaroni ...

   Nisu ni u koloni a kamoli nekomm zacelju

   6
   1

   Podelite komentar

  • 011

   @Puškaroni ...

   E kad bi ti imao priliku da posetis Kosovo nebi vise nikad stavio komentar jasam poseti prije 3 meseca nemogu da poverujem da sam tu.

   4
   8

   Podelite komentar

  • Vidimo vas

   @Puškaroni ...

   kako zivite u svetu zauzeli ste stare kuce tu zivite po tri generacije zajedno beda bozija.

   1
   1

   Podelite komentar

 • mihailovic

  Nemoze se koristiti termin "Prištine," Priština je srpski grad u juznoj Srbiji Kosovo i Metohiji. Nemoze albanska UCK u ime Kosova i Metohije gde je proterano vise od 450.000 nealbanskog stanovnistva juzne Srbije Kosovo i Metohije gde je a hiljade nestalo ili pobijeno nealbanskog stanovnistva podnositi za članstvo u UN i jer Kosovo i Metohija je po Ustavu Srbije i UN R-1244 deo teritorije drzave Srbije pa se teritorija celog Kosovo i Metohije otudjiti. Kosovo i Metohija je od 1999 pod UN protektoratom i dosada je morala Srbija da zahteva u UN zamenu KFORA na celoj teritoriji Kosova i Metohije vojnim snagama ODKB koja bi bi oezbedila uslove povratka Srbije na celu svoju teritoriju Kosovo i Metohije i time uspostavila Ustavni i teritorijalni suverenitet celog Kosova i Metohije sto vladu Srbije postojeci Ustav Srbije obavezuje a ne da pregovara sa albanskom UCK u Briselu gde EU otvoreno priznaje albansku UCK drzavu na tlu Srbije. UN R1244 resavati iskljucivo zajedno sa Rusijom i Kinom u UN na zameni KFOR-a ODKB vojskom na celoj teritoriji Kosova i Metohije i rasformirati sve albanske UCK strukture vlasti koje su stvorene u odsustvu vise od 450.000 proteranog nealbanskog stanovnistva na Kosovu i Metohiji. Sa ODKB na Kosovu i Metohiji stvorili bi se uslovi povratak Srbije na celo Kososvo i Metohije a vojska Srbije bi bila opet na granicnim karaulama Kosare i svim drugim granicnim karaulama drzave Srbije.

  14
  3

  Podelite komentar

 • Neka znaju

  KOSMET JE SRBIJA

  17
  5

  Podelite komentar

 • Xx

  A kojeg se oni sporazuma pridržavaju? Ni jednog.

  16
  4

  Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima