Skupština nastavila rad, danas o privrednim društvima

Poslanici će raspravljati i o Predlogu odluke o prestanku funkcije javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kuršmuliji, Predlog odluke o izboru predsednika sudova, Predlog odluke o izboru sudije koji se prvi put bira na sudijsku funkciju

  • 0
Skupština Srbije Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Poslanici Skupštine Srbije nastavili su rad raspravom o izmenama i dopunama Zakona o privrednim društvima.

Na dnevnom redu su i Predlog zakona o potvrđivanju Izmene Sporazuma o poljoprivrednim proizvodima između Srbije i Norveške, koji je podnela Vlada Srbije, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o saradnji u zaštiti od katastrofa na Zapadnom Balkanu, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o uzajamnom priznanju i zameni vozačkih dozvola između Vlade Srbije i Vlade Narodne Republike Kine.

Poslanici će raspravljati i o Predlogu odluke o prestanku funkcije javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kuršmuliji, Predlog odluke o izboru predsednika sudova, Predlog odluke o izboru sudije koji se prvi put bira na sudijsku funkciju.

Pred poslanicima je i Predlog odluke o izboru dva člana Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih i Predlog odluke o izboru predsednika i članova Komisije za hartije od vrednosti.

Video: Usvojen Zakon o ministarstvima u Skupštini Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA