≫ 

Ana Grozdanović kod Marića odbranila "lapsus": Njih boli puna sala pred kojom sam govorila

Predsednik Vučić vodi Srbiju tako što želi da napravi Švajcarsku, a ja kao neko ko je mlad želim da Srbija bude takva. Želim da Niš ponovo bude industrijski centar - odgovorila je pravnica iz Niša i članica SPS Ana Grozdanović

  • 16
Ana Grozdanović, SPS Foto: Milena Đorđevič

Ana Grozdanović, podmladak Socijalističke partije Srbije, u svom prvom gostovanju na televiziji Happy u emisiji Milomira Marića, odgovorila je na medijse prozivke u kojima je predstavljena, kako sama kaže, kao nekog ko je "pokupovao fabrike u Nišu za tri evra, i isterala narod na ulice, bez posla" a zapravo se bave samo jednim lapsusom.

- Protiv mene se vodi hajka, ne zato što sam napravila lapsus, već zato što je njih zabolela moja puna sala pred kojom sam govorila. To su ljudi koji ne vole Srbiju kada ide napred. Ja sam neko ko je levičar i po opredeljenju i po ubeđenju, ali sam uvek tu da podržim onoga ko vodi Srbiju napred sigurnim korakom. A predsednik Vučić je vodi tako što od Srbije želi da napravi Švajcarsku, a ja kao neko ko je mlad želim da Srbija bude takva. I upravo tako, ja želim da Niš ponovo bude industrijski centar - odgovorila je pravnica iz Niša i članica SPS Ana Grozdanović odgovorila na medijske prozivke.

Celo gostovanje Ane Grozdenović kod Marića možete da pogledate na ovom linku. 

Video: Proleter je pobedio Radnički rezultatom 1:1: Lapsus spikerke u Dnevniku postao hit na mrežama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    22. novembar 2021 | 17:05

    Ne moze ceo govir da bude - lapsus. Pri tom, ova gospođica ne zna ni da čita tečno.

  • sasa

    22. novembar 2021 | 17:00

    Koji bre crni lapsus! Treba da te bude sramota onakvih izjava. Ali, sramota je odavno izasla iz mode, evidentno. Mene boli mesto na kom se ti nalazis kao i potencijalno mesto u vladi sutradan. Da ne govorimo o tome da ti je dikcija uzas blagi.

  • Зидар

    22. novembar 2021 | 18:10

    Адвокт а не уме ни да прочита написан текст?! У целом 'говору' није се знало где је тачка а где запета.😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA