Sastanak socijalista i naprednjaka posle Nove godine. Dačić očekuje Vučićevu kandidaturu

Dogovorili smo se da odmah posle Nove godine napravimo partijski sastanak naša dva rukovodstva i da se dalje bavimo tim pitanjem šta je najbolje, na koji način, koja forma naše saradnje za parlamentarne i gradske izbore - rekao je Ivica Dačić

  • 6
Aleksandar Vučić Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Spremni smo za predstojeće izbore i očekujemo dobar izborni rezultat kao i uvek, izjavio je danas predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić.

On je novinarima u Gradskom odboru SPS u Beogradu rekao da će nakon novogodišnjih praznika biti održan partijski sastanak sa rukovodstvom SNS.

- Juče sam razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem sa kojim svakodnevno razgovaram o temama od državnog značaja, ali kada je reč o partijskim odnosima, dogovorili smo se da odmah posle Nove godine napravimo partijski sastanak naša dva rukovodstva i da se dalje bavimo tim pitanjem šta je najbolje, na koji način, koja forma naše saradnje za parlamentarne i gradske izbore - rekao je Dačić.

Što se tiče predsedničkih izbora, Dačić je ponovio da SPS i SNS treba da imaju jednog zajedničkog predsedničkog kandidata, kao što je to bio slučaj prošlog puta kada je kandidat bio Aleksandar Vučić.

- Očekujemo da će on ponovo istaći svoju kandidaturu - rekao je Dačić.

Dačić je istakao da su SPS i SNS dobro sarađivali svih ovih godina i podsetio sa će sledeće godine biti deset godina te saradnje, te dodao da je malo koalicija koje opstaju toliko dugo na političkoj sceni Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    25. decembar 2021 | 14:41

    Da nije smešno bilo bi tužno.

  • Lepenički Bulevar

    25. decembar 2021 | 17:11

    Nadamo se poslednji put.

  • Miki

    25. decembar 2021 | 18:48

    Svi se sakriju iza jednog imena,da bi sačuvali svoje fotelje i interese ,ali najviše smešno,da u jednom danu imaš sve izbore i pod jednim imenom , stvarno cirkus od izbora ,uvek je bilo da izbori budu razdvojeni i bude drugih kandidata , kako predsednik koji se kandiduje za predsednika na izborima,kandiduje se i na parlamentarnim izborima i gradskim i lokalnim,komedija ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA