≫ 

Drecun o pregovorima u Briselu: "Lajčak pokušao da nametne nova rešenja, Priština nije želela ni da čuje"

 ≫ 

Predsednik Skupštinskog odbora za КiM Milovan Drecun ističe da Aljbin Кurti, Vjosa Osmani i "ostali njima slični", nikada nisu želeli nikakav dijalog sa Beogradom. "Bilo je devet razgovora, i ništa nije postignutno, samo je došlo do razmene tela"

Komentari

  • Nikolas

    4. januar 2022 | 13:22

    SRBIJA CE PROCI LOSE AKO NETRAZI RUSKU I KINESKU VOJNU POMOC JER NATO STVARA VELIKU ALBANIJU I NAORUZAVA SVE SAVREMENIJIM ORUZJEM !!!!

  • Vitez Koja

    4. januar 2022 | 12:05

    Dok je njima jakih Amerikanaca, teško da će se tu nešto rešiti u našu korist.Po meni kada se već ovoliko čekalo, treba sačekati da Ameri zbog jačanja Kineza i Rusa težište prebace negde drugde, kao u Avganistanu, a onda bi Šiptari molili za bilo kakve pregovore.To može doći vrlo brzo, tako da ne treba žuriti.U EU nas ne bi primili sve i da im priznamo sve kako hoće, tako da ne vidim nijedan razlog da žurimo.Svi ti projekti ne traju duže od 30 godina, a isteklo je već 23, a Ameri jašu, pljačkaju i bahate se već 50 godina po svetu i vreme je da ih malo skupljaju.Amerima je bitna samo lova i moć i zabole ih uvo za bilo koju naciju.Ako ponestane interesa ili postane skupo održavanje nekog projekta, oni ga napuštaju preko noći i otvaraju drugi isplatljiviji.Znači treba raditi na tome da im ovaj ovde projekat postane neisplativ.

  • Milan

    4. januar 2022 | 11:56

    Nema sa teroristima i njihovim sledbenicima nikakav dogovor. To je samo gubljenje vremena. Oni samo očekuju da priznamo nezavisnost Kosovo. To nije nikakav dijalog nego ucena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA