Narodna stranka podržala kandidaturu Ponoša

Predsedništvo Narodne stranke donelo je odluku da povuče predlog da Miroslav Aleksić bude kandidat za predsednika Srbije i tesnom većinom glasova podržalo predlog Stranke slobode i pravde da zajednički kandidat koalicije bude Zdravko Ponoš

  • 17
VARHEJI OPOZICIJA SASTANAK Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Predsedništvo Narodne stranke odlučilo je da podrži predlog Stranke slobode i pravde da na predstojećim izborima za predsednika Srbije zajednički kandidat koalicije dela opozicionih partija bude Zdravko Ponoš.

- Svesni generacijske odgovornosti da se aktuelni diktatorski režim pod hitno pošalje u istoriju, kao i da su sabornost i jedinstvo najvažnijih opozicionih činilaca neophodan preduslov da bi se to dogodilo, Predsedništvo Narodne stranke je donelo odluku da povuče predlog da prvi potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić bude kandidat za predsednika Srbije - saopštila je Narodna stranka.

Dodaju da je Predsedništvo partije, tesnom većinom glasova, donelo odluku da podrži predlog Stranke slobode i pravde da zajednički kandidat koalicije za predsednika Srbije bude bivši funkcioner Narodne stranke Zdravko Ponoš.

Miroslav Aleksić će, kako se ističe, biti prvo lice Narodne stranke u okviru koalicije na izborima za narodne poslanike u Skupštini Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    30. januar 2022 | 10:47

    JER TO ONOGA STO JE UNISTIO VOJSKU??!!!!???!!???!!!

  • SPravda

    30. januar 2022 | 11:21

    Smutljivac.

  • Пераш

    30. januar 2022 | 12:30

    Овоме, што је са ДС кадром и Шунтановцем уништио војску Србије дати могућност кандидовања за било коју функцију је харакири за Србију.Тај са Србијом осим што има њено држављанство, ништа друго нема.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA