≫ 

Poruka Vučića na instagramu: Moramo da sačuvamo mir i stabilnost

Moj poziv svima vama je da brinemo o sebi, da volimo našu Srbiju i da budemo uz Srbiju, da budemo uz našu decu i da sačuvamo mir i stabilnost

  • 10
Leskovac Aleksandar Vučić Srpska napredna stranka SNS predizborni skup Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram nalogu novi spot u kojem poručuje da se mora sačuvati mir i stabilnost.

- Moj poziv svima vama je da brinemo o sebi, da volimo našu Srbiju i da budemo uz Srbiju, da budemo uz našu decu i da sačuvamo mir i stabilnost. Nema ništa važnije od toga. Naša majka je zemlja ova, to je ova zemlja koja nam daje najlepšu i najbolju decu na svetu, koju ne smemo nikome da damo, koju moramo da čuvamo za budućnost.

I moramo da ubrzamo, moramo da radimo jače, moramo da radimo više i zato nam je potrebna vaša podrška, zato nam je potrebna vaša energija! Živela Srbija - poručio je Vučić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Александар Вучић (@avucic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    8. mart 2022 | 16:42

    Mir je najvazniji a onda bezbednos I unutrasnji sistem i spoljasni,ako je sve to na najvisem nivou onda je to garant kvalitetnijeg zivota obicnog coveka i poverenja u institucije a za ekonomiju ulaganje stranih preduzetnika i otvaranjem stranih kompanija i zaposljavanje nasih ljudi

  • Nikolas

    8. mart 2022 | 16:43

    MIR U SVETU NE ZAVISI OD SRBIJE VEC OD NATO AGRESORA I OKUPATORA SRBIJE !!! DOLASKOM DEMENTNOG NA VLAST SVE SMO BLIZI NUKLEARNOM RATU JER JE I POSTAVLJEN DA ZAPOCNE UNISTENJE LJUDSKE VRSTE!! JOS UVEK SMO U BIOLOSKOM SVETSKOM RATU !!! OVO JE REALNOST U SVETU U KOME ZIVIMO !!!

  • Дара

    8. mart 2022 | 17:03

    Верујем да ћете сачувати мир и стабилност, јер сте то до сада показали много пута.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA