≫ 

Glasač u Surdulici polomio glasačku kutiju

U Surdulici jedan birač polomio je kutiju za glasanje. Nadležni organi su reagovali i biče priveden pravdi i nadležni organi će reagovati u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima - preneo je predsednik RIK-a

  • 11
Izbori 2022 glasačka kutija slomljena Foto-ilustracija: ATA Images, Pixabay

Kako je saopštio direktor Republičke izborne komisije Vladimir Dimitrijević tokom današnjeg toka glasanja nije bilo većih nepravilnosti ali je prijavljeno da je jedan glasač u Surdulici polomio glasačku kutiju.

- Što se tiče sprovođenja biračkog procesa, na biračkom mestu, kako smo dobili informaciju, u Surdulici jedan birač polomio kutiju za glasanje. Nadležni organi su reagovali i biče priveden pravdi i nadležni organi će reagovati u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima - preneo je predsednik RIK-a.

Video: RIK: Napadnuti lider PSG Pavle Grbović i poslanik SNS Bata Jugović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paja

    3. april 2022 | 15:55

    Ako neko na izborima čini takva nedela to je direktno kršenje normi demokratskog ponašanja i ometanje drugih da izraze svoje glasačko pravo i zato pet godina robije bez prava na pomilovanje. Demokratija je skup prava i obaveza građana a ovo ako se završi sudskom opomenom je čista anarhija i vodi samo ka nestabilnosti i nemirima unutar R.Srbije.

  • Шајкача

    3. april 2022 | 16:09

    И шта му значи да ломи кутију??? Ако ниси задовољан што не лупиш главом у бандеру??? "Идиот"!

  • Već viđeno

    3. april 2022 | 15:31

    To je bio samo običan performans.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA