NASILNIČKO PONAŠANJE? Tužilaštvo pokrenulo istragu protiv Nenada Čanka!

Nadležni istražni sudija Osnovnog tužilaštva u Novom Sadu okrenuo je istragu protiv lidera LSV-a zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničkog ponašanja

  • 0

Osnovno tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo je istragu protiv Nenada Čanka i još dve nepoznate osobe zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničkog ponašanja, potvrđeno je večeras u tom tužilaštvu.

Taj predmet je predat nadležnom istražnom sudiji novosadskog Osnovnog suda, rečeno je u tom tužilaštvu.

Lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine optužio je Pavle Lešanović (47) iz Beograda da ga je, sa članovima svog obezbeđenja, brutalno pretukao ispred novosadske kafane "Tako je suđeno", koju drži bivši vaterpolista Danilo Ikodinović.

Čanak je te optužbe negirao, izjavivši da je spreman da se o tom događaju objasni na sudu.

Čankov advokat Milan Ðukić ranije je izjavio da će incident koji se odnosi na njegovog klijenta i Lešanovića završiti pred sudom kao privatni spor.

- Iz medija smo saznali da je portparol Kliničkog centra Srbije preneo da je Lešanović zadobio lakše telesne povrede, što po zakonu potpada pod privatnu tužbu - rekao je Ðukić.

(D.  Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA