≫ 

Usame Zukorlić: Stranka pravde i pomirenja želi suštinsko učešće u Vladi Srbije

Lista "Muftijin amanet" imaće tri poslanika u Skupštini Srbije

  • 3
KONSULTACIJE VUCIC ZUKORLIC Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Lider Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić izjavio je danas da ta stranka želi "suštinsko učešće" u Vladi Srbije, u korist svih koji su glasali za njih, dodajući da im je cilj da rešavaju pitanja koja se tiču svih verskih i nacionalnih zajednica.

- Otvorili smo razgovore da nastavimo da budemo deo vlasti sa vrlo značajnijim učešćem u vladi -  kazao je Zukorlić novinarima ispred Predsedništva nakon sastanka Vučićem, koji je trajao oko sat vremena.

Kako kaže, za tu stranku su mnoga ministarstva zanimljiva, a prihvatiće svaku ponudu koja će podrazumevati i omogućiti im da realizuju program Stranke pravde i pomirenja.

- Razgovarali smo o brojnim opcijama, sve je na stolu, a u narednom periodu će se znati više. Mi smo zainteresovani za brojne pozicije, kako po dubini, tako i u vrhu vlasti Srbije - kazao je Zukorlić.

KONSULTACIJE VUCIC ZUKORLIC Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Dodaje da su sa predsednikom razgovarali i o projektima, jer su u koaliciji sa SNS-om i žele da nastave sve ono što su započeli u proteklom mandatu, ali i da započnu neke nove važne projekte za Rašku oblast.

- Upečatljivo je ozbiljno stremljene vlasti, a i predsednik nam je preneo informaciju, da se za Sandžak planiraju ozbiljni, konkretni projekti koji će doprineti podizanju standarda stanovništva. Mogu se raditi razni projekti na teritoriji Sandžaka, ali ništa ne može podići standard kao auto – put ili Klinički centar, i projekti poput tog - kazao je Zukorlić, preneo je Tanjug.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA