Kurti: Sutra sednica Saveta za nacionalnu bezbednost

Sednica je u vezi sa preregistracijom i izdavanjem ulazno-izlaznog donkumeta za građane Srbije

  • 12
Albin Kurti, Aljbin Kurti, Josep Borrell, Džozep Borel Foto: Tanjug/AP

Premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti saopštio je da će sutra ujutru biti održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost u vezi sa preregistracijom i izdavanjem ulazno-izlaznog donkumeta za građane Srbije.

Kurti je takođe rekao da vlada u Prištini nikada nije bila za to da srpskim građanima izdaje privremena dokumenta za ulazak na Kosovo, ali da je to ono što, kako tvrdi, Srbija kontinuirano radi sa građanima Kosova.

Kako prenosi Ekonomija onlajn, Kurti je to saopštio na konferenciji za novinare po povratku iz SAD.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Abm

    30. jul 2022 | 15:50

    Kurti vrati konju glavu!

  • Da da

    30. jul 2022 | 15:44

    On je morao da ide u Ameriku da se konsultuje jer je on covek nepismen da bi nesto tako uradio sto znaci nije on nas neprijatelj vec Amerika I zamolio bin Vucica da neprima Hila svakodnevno jer to neradi Bajden Sa nasim Djuricem nego nek ga stavi na liste cekanja kad hoce da postavi pitanje a jos I bolje da nema on Sa njim sta da prica . Druga su vremena od pre par meseci Amerika umire I jos joj nisu saopstili a oni izgleda nemogu to da shvate, nas oni ne zanimaju jer su nam najveci neprijatelji zajedno Sa Englezima, zato gospodine Vucicu jakismo I necemo im dati da nam se priblize, ratovanjem nemoj da se igra niko Sa nama jer svakog protivnika cemo saterati u cosak Mi volimo nasu zemlju a ako se ujedinimo 3 amerike nam nisu ravne. Pozdrav za Jenki Mi nismo Indijanci

  • 😂

    30. jul 2022 | 15:57

    Jel bio kod ćerke od one zle i odvratne baba Medlin...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA