Dačić o novom mestu u Vladi: "Zahvalan sam na ukazanom poverenju"

"Pred budućom Vladom Srbije, nalazi se period velikih izazova", rekao je Vučić

  • 10
Ivica Dačić Foto: Nikola Tomić

Zahvalan sam predsedniku Vučiću za ukazanom poverenju da zajedno nastavimo da sprovodimo politiku koja se u proteklim godinama pokazala kao najbolja za Srbiju i zato s pravom dobija ubedljivo najveće poverenje građana, rekao je Ivica Dačić povodom izjave predsednika Aleksandra Vučića da će Dačić imati još značajniju funkciju u novoj vladi.

"Pred budućom Vladom Srbije, nalazi se period velikih izazova i pritisaka i ja sam siguran da ćemo kao i do sada sačuvati punu političku i ekonomsku stabilnost, i da ćemo nastaviti da ubrzano razvijamo Srbiju. Siguran sam u to zato što imamo političko jedinstvo i jasne ciljeve, pre svega u zaštiti Kosova i Metohije, kao našeg najvažnijeg državnog i nacionalnog interesa. Ja sam spreman da zajedno sa predsednikom Vučićem još više nego do sada radim na ostvarenju svih postavljenih ciljeva, i uveren sam da samo u takvoj saradnji možemo da očuvamo i unapredimo našu Srbiju.

Socijalistička partija Srbije će i ubuduće da bude pouzdan i snažan partner Srpske napredne stranke u sprovođenju odgovorne državne politike koja je i do sada osigurala punu stabilnost, snažan ekonomski razvoj i odbranu najvažnijih nacionalnih interesa, naveo je on.

"Čast mi je da i lično nastavim da radim na tim ciljevima, zajedno sa predsednikom Vučićem i budućom premijerkom, i ubeđen sam da ćemo svi zajedno uspešno da odgovorimo na sve izazove sa kojima se suočavaju naša država i naš narod", izjavio je Dačić.

Podsetimo, ranije danas, Vučić je rekao da će Dačić imati još značajniju funkciju, te da će Miloš Vučević i Siniša Mali biti potpredsednici vlade.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    27. avgust 2022 | 14:42

    I treba da budeš zahvalan jer samo vi na vlasti živite i uživate a narod ko j... može da uživa sa 17-35000din.

  • Če

    27. avgust 2022 | 14:08

    Samo sklonite ministra odbrane.

  • Stena

    27. avgust 2022 | 14:23

    Znaci dacic u odbranu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA