≫ 

Palma dobio ulicu u Paraliji, samo nekoliko dana kasnije "nestala" tabla s nazivom

Skupština grada Katerini odlučila je da od 29. avgusta jedna ulica u Paraliji bude nazvana po Draganu Markoviću

  • 12
Dragan Marković Palma Foto: Nikola Tomić

U Paraliji u Grčkoj jedna ulica je 29. avgusta nazvana po Draganu Markoviću Palmi, a samo nekoliko dana kasnije tabla sa nazivom ulice je "nestala", kako piše Olympusmera.gr.

Juče je, naime, tabla koja je postavljena i otkrivena na događaju, u prisustvu srpskog zvaničnika, izgleda pala pošto je nije bilo. Na sredini rute je, međutim, postavljena druga tabla, kao što se može videti na relevantnim fotografijama Olimpusmera.gr, piše ovaj grčki medij.

Da podsetimo, Skupština grada Katerini odlučila je da od 29. avgusta jedna ulica u Paraliji bude nazvana po Draganu Markoviću, a tablu sa imenom na prigodnoj svečanosti otkrili su gradonačelnik grada Katerini Konstantinos Kuokodimos na čijoj teritoriji se nalazi ova ulica duga 6,5 kilometara i Dragan Marković Palma.

Marković je rekao i da sada oni koji prvi put dolaze u ovaj deo Grčke mogu da u navigaciji ukucaju "ulica Dragana Markovića Palme" i stići će do plaže.

Ulica Dragana Markovića Palme nalazi se na ulazu u Korinos, kada sidjete sa autoputa i vodi vas do hotela Mediteranian Village u Paraliji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA