Vučević: U puteve uloženo 2,2 milijarde, počinje rekonstrukcija Bulevara Mihajla Pupina

"Putevi su žile kucavice jednog grada", izjavio je gradonačelnik na svom Instagram profilu

  • 2

Gradonačelnik Novog Sada i budući potpredsednik Vlade Srbije Miloš Vučević najavio je da u ponedeljak kreću radovi na sanaciji Bulevara Mihajla Pupina.

- Putevi su žile kucavice jednog grada i zato smo u protekloj deceniji izdvojili ogromna sredstva za putnu privredu – čak 13 milijardi dinara! Ove godine smo nastavili sa izuzetnim tempom ulaganja, u puteve je investirano 2,2 milijarde, od čega je 800 miliona dala APV - napisao je Vučević na svom Instagram nalogu.

- Spisak urađenih radova je impresivan, a možemo da se ponosimo i brojem puteva na kojima se radi. Novina je da od 17.10. kreću i radovi na sanaciji Bulevara Mihajla Pupina. Nijedan deo grada nije zanemaren, infrastruktura Novog Sada mora biti na vrhunskom nivou, posebno u ovim izazovnim vremenima- dodaje.

Video: Vučević: Trim staza će pomoći da se bolje upozna Fruška gora, hvala SAS

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Manjača

    15. oktobar 2022 | 14:55

    Kako Staša ?

  • Peki

    15. oktobar 2022 | 15:56

    Da je kako treba svi putevi u Vojvodini bi već bili bar rekonstruisani i sa takvim "perjem" se netreba dičiti niko.Sve to finansiramo svi mi preko cene goriva i putarina .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA