≫ 

SNS proslavlja 14. rođendan: "Srbiju pokoriti ne možete, predaja za nas nije opcija"

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović najavio dolazak od 10.000 do 12.000 simpatizera iz cele Srbije

  • 35
SNS Leskovac Printskrin: TV Pink

Leskovac je večeras domaćin proslave 14. rođendana Srpske napredne stranke, a osim dolaska predsednika Aleksandra Vučića i najviših funkcionera vladajuće partije, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović najavljuje dolazak od 10.000 do 12.000 simpatizera iz cele Srbije.

Predsednik Vučić je pri ulasku u halu pozdravljen burnim aplauzom uz skandiranjem "Aco Srbine". U prvim redovima kraj Vučića su njegovi najbliži saradnici, premijerka i članovi Vlade Srbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, najpre je obišao radove na fudblaskom stadionu, a kao razlog zašto je proslava rođendana upravo dodeljena Leskovcu, Goran Cvetanović kaže da je taj grad "mnogo puta pokazao odanost predsedniku Vučiću, koji je to otvaranjem brojnih fabrika višestruko vratio".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Александар Вучић (@avucic)
- Danas ovde vidim mnogo više mladih ljudi, hvala im što su ovde, ali ja posebno želim da se zahvalim starijima na poverenju i ljubavi i podršci. Penzije će da prate plate, i penzioneri će da budu zadovoljniji - rekao je Vučić.

- Danas je dan u kom svako od vas, nas, svaki član SNS ima pravo na deo tog ponosa, na parče rezultata koje smo zajedno postigli, na priznanje na učešću u najvećem poslu koji je učinjen u našoj zemlji. Stvari nisu idealne i ništa nije tako sjajno kao što se predstavlja, ali jeste mnogo bolje i jeste Srbije promenjena. Uspeli smo da ozbiljnom i odgovornom politikom menjamo Srbiju. Dok sam dolazio mogao sam da vidim nove fabrike, fabrike koje smo mi u Leskovcu otvorili, koje su ranije katančene i zatvarane - kazao je Vučić.

- Politika ove stranke mora da bude slobodna, slobodarska, nezavisna Srbija o kojoj ne odlučuju tajkuni i ambasadori. Moja poruka za njih je "mnogo ste jaki", a još jači su oni koji vas podržavaju. Ali Srbiju pobediti ne možete i zato mi ćemo da idemo u Evropu čuvajuči naše pravo da budemo svoj na svome, uradićemo sve da dobijemo još mnogo investicija. Ali nikada nećemo biti spremni na kapitulaciju, predaja za nas nikada nije opcija.

Vučić je kazao da je 2012. pre nego što je SNS preuzeo vlast u Srbiji bilo 1,839 miliona nezaposlenih, a danas ima više od 2,3 miliona zaposlenih.

- To je toliko velika razlika, ne samo u 470.000 ljudi, jer danas nas je manje nego što nas je bilo. To pokazuje koliko smo vredno radili i vredno menjali Srbiju - istakao je on. Tako je naveo da kada se iz Leskovca ide u Bugarsku, ili prema Severnoj Makedoniji i Grčkoj Leskovčani imaju najmoderniji autoput, koji će dovesti i investitore.

- Moramo da menjamo sebe, moramo da dovodimo nove ljude, ali uvek da se poštuju oni koji su stranku osnovali - rekao je Vučić.

- Neka živi SNS, neka nam je srećan rođendan, živela Srbija - rekao je na kraju govora Vučić.

Video: Srpska naprеdna stranka obеlеžila stranačku slavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    21. oktobar 2022 | 18:57

    Koliko jadan zivot moras imati da petak vece provodis na rodjendanu neke stranke...

  • Mihajlo

    21. oktobar 2022 | 19:42

    Blago njima i kad im je do slavlja,svako gleda samo svoj interes i ništa drugo ,šta ih briga što mladi odlaze ili što narod radi za minimalac ili što odavno institucije ne rade svoj posao ,bivši radikali i preletaci iz žutih i ostali iz 90 tih...teško da ima budućnosti i da bude bolje ...

  • Soda

    21. oktobar 2022 | 19:55

    Spontano dovođeni iz cele Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA