≫ 

Gašić o imenovanju Rašića za ministra: Sprovode se dvostruki aršini

"Predsednik Aleksandar Vučić ima moju punu podrsku, kako mene lično, tako i svih pripadnika MUP-a", navodi Gašić

  • 1
Bratislav Gašić Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić oglasio se povodom imenovanja Nenada Rašića za ministra u vladi privremenih prištinskih institucija.

"Danas smo imali priliku po ko zna koji put da vidimo kako se sprovode dvostruki aršini i krši međunarodno obavezujuči sporazum koji je potpisan u Briselu od strane EU i njihovog saveznika i teroriste Aljbina Kurtija", rekao je Gašić.

"Predsednik Aleksandar Vučić ima moju punu podrsku, kako mene lično, tako i svih pripadnika MUP-a. Ministarstvo unutrašnjih poslova će zaštititi sve građane Srbije i neće dozvoliti da bilo ko ugrozi njihovu bezbednost", naveo je Gašić.

Podsetimo, premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti imenovao je ranije danas lidera Progresivno demokratske stranke Nenada Rašića za ministra za zajednice i povratak.

Predsednik Srbije je reagovao na odluku Kurtija i istakao da izbor Rašića, čoveka koji je dobio manje od 1 odsto, "pokazuje da Priština želi progon, proterivanje i nestanak Srba na KiM".

Video: Bratislav Gašić preuzeo dužnost ministra unutrašnjih poslova Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpkinja

    2. decembar 2022 | 08:16

    Sve neprijatelje Srbije treba uhapsiti bez pardona, a pustiti narod da im sudi, sve blagodeti uzivaju u Srbiji i zive kao lordovi, a rade za saku dolara za najgore neprijazelje Srbije, a ti isti ce ih ubiti ko pse, cim su izdali svoju zemlju Srbiju izdace i njih, sram ih bilo, ako uopste znaju za sramitu?????????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA