≫ 

Počela sednica Saveta za nacionalnu bezbednost

O najnovijim odlukama predsednik će govoriti u Drugom dnevniku Radio-televizije Srbije od 19 sati i 30 minuta

  • 13

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić trenutno drži sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost, koju je sazvao danas.

Vučić predsedavati ovom sednicom, a kako je ranije saopštila Služba za saradnju s medijima predsednika republike, sednica se održaba u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika republike.

O najnovijim odlukama predsednik će govoriti u Drugom dnevniku Radio-televizije Srbije od 19 sati i 30 minuta.

Podsetimo, predsednik Srpske liste Goran Rakić izjavio je da je, prema informacijama koje ima, premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti na sednici sa svojim bezbednosnim strukturama najavio da će večeras poslati do zuba naoružane Rosu i ostale jedinice na sever Kosova i Metohije da progoni naš narod i sprovodi Oluju.

- Pozivamo KFOR da spreči upad ROSU na sever Kosova i Metohije, jer je njihovo prisustvo na ovim prostorima protivno svim sporazumima na snazi - istakao je Rakić u saopštenju.

Srbi su postavili barikade na prelazima na severu KiM nakon što je juče uhapšen bivši pripadnik kosovske policije Dejan Pantić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da je ukazao međunarodnim partnerima na bezobzirnost Prištine, povodom hapšenja Dejana Pantića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nata

    11. decembar 2022 | 19:19

    Samo dajte nam mir

  • Bora

    11. decembar 2022 | 19:47

    To je samo pozorište i ništa više. Ništa se tu konkretno neće uraditi. I da krenu da proteruju Srbe isto će samo nemo da posmatraju...

  • Inter

    11. decembar 2022 | 19:33

    Ako mozete-zastitite te ljude kako dolikuje,ako ne mozete,ne lazite ih,ne terajte da se smrzavajau,da ih ubijaju, za ono sto je evidentno da ne mozete da odbranite,onda pustite tu drzavu da zavede red na svijoj teritotriji.Dosta je vise 40 godina slusamo iste orice iste propagande,takodje nije fer ni prea gradjanima Srbije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA