≫ 

Petković upitao Rodea: Ambasadore, kako to da niste osudili zabranu ulaska na KiM novinarki RTS-a?

 ≫ 

Novinarki Radio-televizije Srbije Svetlani Vukmirović danas ponovo nije dozvoljeno da uđe na KiM, nakon što je i juče vraćena sa administrativnog prelaza Merdare

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Cv
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • mihailovic

    27. decembar 2022 | 19:42

    Zasto direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije Petar Petković nije upitao danas nemačkog ambasadora u Prištini Jorna Rodea zašto je Nemacka ambasada otvorena u Pristini kad ista pstoji u Beogradu jer Kosovo i Metohija je neotudjivi deo teritorije drzave Srbije dakle Nemacka ambasada postoji vec u Beogradu. Kosovo i Metohija nije drzava. Zasto tako ne nastupe vlasti Srbije a ne sve neka pribojavanja da li ce Nato EU USA okupator zameriti Srbiji. Sve strane ambasade koje su instalirane u Pristini a iste su u Beogradu krse Ustav Srbije i postojanjem ambasada u Pristini nepostuju teritorijalni i Ustavni suverenitet Srbije a takvi moraju biti proterani iz Srbije i da se proglase PERSONA NON GRATA. To je velika pravna bruka i sramota vlasti Srbije da dozvoljavaju da nas maloumnici zapada ponizavaju JER SMO IM MI TO DOPUSTILI jer je zapad video na mnogim primerima da MI sami nepostrujemo ni nasu drzavi,ni nas Ustav Srbije nego samo DAJ DA JE PARA I INVESTICIJA, a po ceni da se odreknemo juzne Srbije Kosovo i Metohije ???

  • upitnik

    27. decembar 2022 | 19:39

    E jes ga upitao, vala svaka mu čast. On što zna da pita pa to nema nigde. Još kad zvekne "?" na kraj jadni Rodeo ne može da nadje ni početno slovo za odgovor. Ne bio mu ja u koži ako ga upita još jednom.

  • mihailovic

    27. decembar 2022 | 19:30

    Zasto direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije Petar Petković nije upitao danas nemačkog ambasadora u Prištini Jorna Rodea zašto je Nemacka ambasad otvorena u Pristini kad ista pstoji u Beogradu jer Kosovo i Metohija je neotudjivi deo teritorije drzave Srbije dakle Nemacka ambasada postoji vec u Beogradu. Zasto tako ne nastupe vlasti Srbije a ne sve neka pribojavanja da li ce Nato EU USA okupator zameriti Srbiji. Sve strane ambasade koje su instalirane u Pristini a iste su u Beogradu krse Ustav Srbije i postojanjem ambasada u Pristini nepostuju teritorijalni i Ustavni suverenitet Srbije a takvi moraju biti proterani iz Srbije i da se proglase PERSONA NON GRATA. To nje velika pravna bruka i sramota vlasti Srbije da dozvoljavaju da nas maloumnici zapada ponizavaju JER SMO IM MI TO DOPUSTILI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA