≫ 

Stefan Кrkobabić: Republika Srpska je neupitna realnost i garancija prosperiteta srpskog naroda u BiH

On je poručio da je Republika Srpska nastala kao, slobodni i demokratski, izraz volje Srba u Bosni i Heregovini

  • 3
Stefan Krkobabić Foto: PUPS - Solidarnost i pravda

Povodom Dana Republike Srpske, predsednik Poslaničke grupe Partije ujedinjenih, penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije - Solidarnost i pravda Stefan Кrkobabić, izjavio je da je Republika Srpska neupitna realnost i garancija demokratskog, političkog, kulturnog i ekonomskog prosperiteta srpskog naroda u BiH!

On je poručio da je Republika Srpska nastala kao, slobodni i demokratski, izraz volje Srba u Bosni i Heregovini, da je Dejtonskim sporazumom, međunarodno priznata, kao jedan od entiteta bez koga nema BiH.

"Republici Srpskoj je mesto u dejtonski ustrojenoj i za sve narode ravnopravnoj Bosni i Hercegovini, Bosni i Hercegovini je mesto u Otvorenom Balkanu, a svima nama zajedno u Evropskoj uniji. Nikad ne zaboravite prošlost, ali budite njeni gospodari, a ne sluge. Nastavite da stremite ka blistavoj budućnosti, jer je zaslužujete" - zaključio je Stefan Кrkobabić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јеловац

    9. januar 2023 | 16:10

    Ево још једног паразита на грбачи Србије.

  • Sale71

    9. januar 2023 | 16:25

    Kad se odvoji od muslimana tada ce biti prosperitetna kako su poceli muslimani izmisljati svoj jezik ni srbe vise ne razumes sve je to posledica zajednickog zivota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA