≫ 

Vučić: Još jedna nedelja borbe za opstanak i prosperitet, za bolju budućnost Srbije

"Ponosan sam što se glas Srbije čuo jasno i racionalno u svetskoj areni, na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu", navodi Vučić

  • 5
Aleksandar Vučić, WEF, Svetski ekonomski forum Biznis Printskrin: Tanjug

Još jedna nedelja borbe za opstanak i prosperitet, za bolju budućnost Srbije, naveo je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Instagramu, rezimirajući događaje protekle sedmice.

- Ponosan sam što se glas Srbije čuo jasno i racionalno u svetskoj areni, na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu. Važno je što smo precizno i argumentovano izneli našu politiku, a možda još važnije, što smo Srbiju promovisali kao investicionu destinaciju, što je od izuzetnog značaja za našu ekonomiju i boljitak svih građana - napisao je predsednik na svom Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Predsednik je naglasio da je "sa međunarodnim predstavnicima nastavio tešku, ali neophodnu i otvorenu diskusiju u cilju rešavanja gorućeg pitanja za našu državu, a to su život i opstanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji",prenosi Tanjug.

- Pred nama nisu laki dani, a ni izbori. Da bismo odbranili i sačuvali i zemlju i narod moramo biti jedinstveni i ujedinjeni. Dao sam sve od sebe da čuvam i štitim Srbiju i to ću nastaviti da činim, jer predaja nikada nije bila opcija. Srbija će pobediti! - poručio je predsednik Vučić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Video: Uradili smo ono zbog čega smo došli: Vučić iz Davosa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    22. januar 2023 | 12:59

    RECI TI ..STA SI ONIM ZAPADNIM FASISTIMA OBECAO...TO JE PITANJE SVIH PITANJA

  • Filip

    22. januar 2023 | 13:13

    Sta si obecao onoj petorici okupatora?dzabe se sad prenemazes kao opozicija ti kriva jel?pa ima jedan iz opozicije koji je podrzao to sto si obecao a to je Canak!!!!

  • Драган

    22. januar 2023 | 17:59

    Што лепо звучи кад еко сам себе хвали !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA