≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokret socijalista odao poštu bivšem predsedniku Srbije i SRJ Slobodanu Miloševiću

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema njegovim rečima, zbog toga su članovi Glavnog odbora Pokreta socijalista došli da se poklone pred grobom Miloševića

  • 3
PS MILOŠEVIĆ GODIŠNJICA Foto: Tanjug/Pokret socijalista

Članovi Pokreta socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin odali su poštu danas bivšem predsedniku Srbije i SR Jugoslavije Slobodanu Miloševiću u Požarevcu.

"Pokret socijalista je i ove godine došao da oda poštu predsedniku Slobodanu Miloševiću, čoveku koji je svojim delima i svojom žrtvom zadužio srpski narod. Ako su ikada reči koje je Slobodan Milošević 2000. godine izgovorio i uputio srpskom narodu bile aktuelne, to su poslednjih godinu dana kada smo svedoci ovih velikih svetskih promena. Nažalost, svih ovih godina traje veliki pritisak na Srbiju, pritisak da se odreknemo onoga zbog čega je Slobodan Milošević platio svojim životom, da se odreknemo svog srca, svoje suštine, svoje duše, da se odreknemo Kosova i Metohije", poručio je potpredsednik Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica.

Prema njegovim rečima, zbog toga su članovi Glavnog odbora Pokreta socijalista došli da se poklone pred grobom Miloševića.

"Da poruče da njegova žrtva nije bila uzaludna i da ćemo braniti kako Kosovo i Metohiju, tako i celu Srbiju ", poručio je Torbica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    11. mart 2023 | 16:34

    UBIJEN JE OD STRANE NATO FASISTA !!! VECNA MU SLAVA I HVALA !!! SMRT NATO FASISTIMA !!!!

  • 🙏

    11. mart 2023 | 18:08

    Večna ti slava i hvala!!! Da znaš kako nam je? Nedaj bože nikom!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA