Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučić sa ambasadorom Irana: Zahvalnost za podršku teritorijalnom integritetu Srbije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Još jednom sam preneo iskrenu zahvalnost državnom vrhu u Teheranu i predsedniku Raisiju na principijelnoj podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije i doslednoj podršci koju ovim povodom pružaju našoj zemlji u međunarodnim institucijama

  • 42
Aleksandar Vučić Foto: Budućnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Islamske Republike Iran Rašida Hasana Pura Baeija sa kojim je razgovarao o mogućnostima za razvoj saradnje dve zemlje i preneo zahvalnost Teheranu na principijelnoj podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije.

Vučić je na instagram nalogu buducnostsrbijeav naveo da je sa ambasadorom Baeijem razgovarao o mogućnostima za razvoj saradnje Srbije i Irana u oblastima od zajedničkog interesovanja gde se potencijal vidi u jačanju ekonomskih odnosa i trgovinskoj razmeni.

https://www.instagram.com/p/CraiYEZMHNv/?utm_source=ig_web_copy_link

- Sa ambasadorom Baeijem razgovarao sam o mogućnostima za razvoj saradnje Srbije i Irana u oblastima od zajedničkog interesovanja gde potencijal vidimo u jačanju ekonomskih odnosa i trgovinskoj razmeni.

Još jednom sam preneo iskrenu zahvalnost državnom vrhu u Teheranu i predsedniku Raisiju na principijelnoj podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije i doslednoj podršci koju ovim povodom pružaju našoj zemlji u međunarodnim institucijama,

- Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Islamske Republike Iran Rašida Hasana Pura Baeija - naveo je Vučić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tadija

    24. april 2023 | 14:12

    Svaki vid podrske nam je vazan.

  • Djuka

    24. april 2023 | 13:12

    Srbija nastavlja da gaji dobre osnose sa svim zemljama sveta... nadam se da ce Iran naci interes da udje u trgovinsku razmenu sa nasom drzavom i da cemo ostavriti dobre poslovne projekte

  • Anka

    24. april 2023 | 13:04

    Sastanak je od velike važnosti za saradnju dve države u budućnosti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA