Eskobar: "Priština je nepotrebno izazvala tenzije insistiranjem na korišćenju opštinskih objekata"

On je ponovio da se krug nasilja mora prekinuti i da obe strane, i Beograd i Priština, imaju odgovornost da deluju u tom pravcu.

Komentari

  • Бане

    4. jun 2023 | 15:57

    Управо тиме што позивају на поновне изборе на северу КиМ, треба да се каже само једно.... Очигледно је да запад не жели да тзв. Косово буде не само етнички чисто, него и стабилно. Исто као и у БиХ оба ентитета. Дакле, ако бисмо то посматрали из угла распада СФРЈ и тродеценијског хаоса који уствари и дан данас траје.... Једини прави победник свега је била Република Хрбатска. Без ентитета, унутрашњих подела унутар саме земље, што је и сасвим логично за "100%-отно чедо Берлина и Ватикана". Што се осталог, православно - исламског дела Балкана и уопште екс Југе тиче, не зна се ко је у "завиднијем положају". Нама, Србији, 16% територије није под контролом нас самих, Срби у Републици Српској се не осећају својима захваљујући Сарајеву, Бошњаци сматрају да им је 49% територије "отето" Дејтоном и "поклоњено наводним починиоцима "геноцида" у Сребреници", исто и косовско - метохијски Албанци мисле за КиМ северно од реке Ибар. Најтеже је, рекао бих Северној Македонији, захваљујући новом Уставу, то је и званично друга албанска држава, што је још горе, нема унутрашњу, федералну поделу, тако да се ни не зна где који је тачно албански део. Црна Гора, захваљујући Конкордату са Ватиканом (који на екс ју простору потписан још једино ХР има) одавно уствари и није православна земља....

  • Realno

    4. jun 2023 | 14:24

    I mi kao Sada treba verujemo tom Eskobaru,i njihovim providnim igrama.

  • Mirjana

    4. jun 2023 | 13:53

    Kosovo je deo srbije, ne damo sever, Srbina onlajn fa upravlja, celom teritorijom Kosova, dosta vise tih vasih, dvolicnih izjava, sta Srbija da ostabi svoj nsrod na cefilu da ga ubijate ko glinene golubove, mucki i pokvareno, sa ledja i iz zasede. Koga vi vuvate, goloruk narod ilo naoruzane spevijalce. Mamu vam pokvarenu.

  • Драган

    4. jun 2023 | 13:35

    Приштина ради што Вашингтон НАРЕДИ !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA