≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kosovski specijalci uhapšeni u akciji policije u centralnoj Srbiji

Vreme čitanja: oko 1 min.

O ovoj akciji hitno je obavešten šef države Aleksandar Vučić, direktor Kancelarije za KiM Petar Petković u 16 časova drži vanrednu konferenciju za medije

  • 10
Hapšenje Kosovskih specijalaca u Srbiji Foto: Privatna arhiva

Pripadnici specijalnih jedinica srpske policije uhapsili su danas, na teritoriji centralne Srbije trojicu do zuba naoružanih kosovskih specijalaca,  potvrđeno je za Telegraf.rs.

O ovoj akciji hitno je obavešten šef države Aleksandar Vučić, koji je bio u ruskoj ambasadi, gde je prisustvovao prijemu povodom obeležavanja Dana Rusije i po dobijanju informacije se zaputio u zgradu Predsedništva.

Kako saznajemo, uhapšena je trojica specijalaca, u rejonu sela Gnjilica, opština Raška.

Privedeni su Rifat Zeka, Bećir Sefa, Mustafa Šem.

Osim oružja, kod njih je pronađena i oprema za osmatranje, radio veze, kao i mape.

Inače, u prištinskim medijima već je krenula priča kako su Kurtijevi specijalci kidnapovani na teritoriji Kosova, kako prenosi Lajmi.net.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković održao je danas vanrednu konferenciju za medije u 16 časova pres sali Vlade Srbije. Tom prilikom on je istakao da srpska policija nije prešla administrativnu liniju, i da nisu kidnapovani pripadnici policije tzv.Kosova već goloruki Srbi na Kosovu.

 - Terorostička banda je uhapšena u centralnoj Srbiji u rejonu sela Gnjilica, opština Raška. Pripadnici naše policije nogom nisu kročili na teritoriju KiM. Srpska policija ni milimetar nije prešla preko administrativne linije. Lažni ministar Svečlja govori kako su oni kidnapovani, Nisu. Šta oni traže sa dugim cevima, sa mapama, sa drugom opremom, duboko na teritoriji centralne Srbije i to u šumi. Šta oni traže? Ovi albanski teroristi su sprečeni da izvrše opasno krivično delo, a koje tačno, utvrdiće istraga - navodi Petković.


- Ovi teroristi niti će biti mučeni, ni tučeni ni prebijani - naveo je Petković. - Radoš, a posebno Dušan su prebijani, Luneta su toliko tukli, da su kada su ga uvodili u auto morali da ga prekriju nekim belim platnom, to su činili verovali ili ne pored njegovom ćerkicom. Tako se kosovska policija obračunava sa nedužnim ljudima koji ništa nisu uradili.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak hapšenja trojice do zuba naoružanih kosovskih specijalaca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gegula

    14. jun 2023 | 14:50

    Kosovo je Srbija, u prevodu, oni su na svojoj teritoriji, zar ne?

  • Milano

    14. jun 2023 | 18:36

    Divnooo,ajmo sad sa njima u specijalni sud kod V.nevolje na terapiju😊

  • Vera

    14. jun 2023 | 14:38

    Šta traže na teritoriji Srbije! Ne treba ih puštati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA