Vreme čitanja: oko 2 min.

Jovanović: Gde je sada međunarodna zajednica, gledaju i smeju nam se, sutra novi protest

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jovanović ističe da je tokom razgovora postignuta i jedna pozitivna stvar.

  • 14
Snežana Jovanović Foto: Youtube printskrin/Kosovo online

Nakon sastanka sa predstavnicima policije u Gračanici zbog hapšenja Dragiše Milenkovića, okupljenim meštanima obratila se ispred Lokalnog odbora za bezbednost za Kišnicu Snežana Jovanović ujedno i odbornica iz Srpske napredne stranke, koja je kazala da je postignuta samo jedna pozitivna stvar, a to je da se uhapšenom Dragiši Milenkoviću dostave lekovi, piše Kosovo online. 

Jovanović ističe da je u prisustvu člana porodice, predsednika PO grada Prištine Novaka Živića i predsednika PO grada Lipljana Milana Joksimovića održan sastanak sa predstavnicima policije.

- U ovoj policijskoj stanici kažu da nema informacije, da nisu obavešteni, da je došla jedinca iz Prištine. Ono što mogu da zaključim, da nisu informisani i da nisu nastrojeni nas da zaštite. Moram da kažem da su svi policajaci sarađivali, osim zamenika komandira policijske stanice koji nije želeo da se predstavi, dok oni o nama znaju sve, a komandir policijske stanice Bratislav Trajković je danas na bolovanju. Zašto neće Bratislav Trajković sa Srbima da razgovara, ako neće Sulja, zašto neće on - upitala je Jovanović.

- Došla sam praznih džepova, rešila sam ovde i da umrem, ali kako, pored ovakve policije, kako, ne možemo da živimo a ne možemo ni da umremo. Šta to radi ova Policijska stanica, šta rade bezbednosne snage na Kosovu, šta to radi međunarodna zajednica, gde je OEBS, UNMIK. Gledaju i smeju nam se i žele da budemo istrebljena životinjska vrsta, a od svih smo stariji kao nacija, naročito od te Amerike", poručila je Jovanović.

Jovanović ističe da je tokom razgovora postignuta i jedna pozitivna stvar.

- Jedini što je pozitivno dogovoreno, je to da će pripadnici policijske stanice u Gračanici odvesti rođaku Dragiše, da odnese izveštaj i terapiju koju su pobacali po kući. Rekli su da će zvati stanicu u Prištini, i da će nam dati inforomacije - rekla je ona.

Jovanović dodaje da ju je zamenik komandira Sulja, optužio za organizovanje današnjeg skupa, pa se pita da li je ona sledeća na listi za hapšenje.

Protesni skup u Gračanici je završen, a kako je najavljeno sledeći će biti održan sutra u 12 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    21. jun 2023 | 16:37

    Srbi nemaju nikakvu zaštitu na KiM. Treba da se izadje opet na proteste.

  • Slavka

    21. jun 2023 | 16:33

    Sramota koja prevazilazi sve mere poštovanja nečijeg života. Ustremili su se na Srbe i žele da ih istrebe ali isto tako uvidjaju da su postojani da istraju. Gde je sada Kurti sa njegovim govorancijama na tviteru.

  • Resava 88

    21. jun 2023 | 16:55

    More radite i uklonite se u njihov sistem jer nemate šta ni od koga da očekujete,Srbija šalje pare ali dokle.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA