AFERA "STRUJA": Kreće udar na Hamovića i Lazarevića?

Nakon izjave ministarke energetike da će biti ispitano poslovanje EPS-a, pod lupom su firme "EFT" Vuka Hamovića i "Rudnap Grupa" Vojina Lazarevića, kao i slovenačka firma "GEN-I", koje su bile najveći posrednici u kupovini struje

Komentari

  • makarije -cudotvorac

    22. oktobar 2012 | 14:40

    na nekakvoj ,,proslavi,, uleteo Hamovic sa trubacima a moji najblizi se odusevili(nisam prisustvovao tom cinu- mislim proslavi). ali ne lezi vraze poslije nekog vremena veli meni moj br. 1-,hocu reci moj tata kako je dati sposoban (ocigledno aludirajuci na moje stanje-zavrsen tehnicki fakultet, MRs, tri strana jezika ) i nema kuce za sta da me ujede(poslije pobegoh u inostranstvo). eto to je ocena -uspesnosti- lazi , kradi, varaj ,petljaj -. to smo mi-nema nam pomoci.

  • Milan

    9. oktobar 2012 | 11:43

    Znači li to da su gradjani plaćali i provizije koje su uračunate u cenu struje koja nikada nije definisana?

  • LAVINIJA

    9. oktobar 2012 | 11:30

    OVI LJUDI SU SVOJIM"KAPACITETOM"KONTROLISALI I UPRAVLJALI SVIM PRETHODNIM VLASTIMA I ELEKTROPRIVREDAMA.TAKODJE,SVE KOTROLE I AFERE U REGIONU BILE SU FJASKO ZA ONE KOJI SU ISTRAZIVALI.ONI SU U MOCNI.UTICAJNI,OBAVESTENI I IZ CELE PRICE CE NEKI KRATAK'SMESTAJ'DA DOBIJE NEKI LEVI SRAF IZ EPSA I NIKO VISE.GOSPODA IMAJU GARANT PRAVNO SVE POKRIVENO I NIJEDAN ZAREZ NECE MOCI DA IM SE STAVI NA TERT.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA