≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučević u "Borbenim složenim sistemima" kod Kuršumlije: Obišao i izložena oklopna vozila "Lazar" i "Miloš"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Obišao je organizacionu celinu "Fabrika za obradu metala Kuršumlija"

  • 40

Ministar odbrane Miloš Vučević obišao je danas privredno društvo "Borbeni složeni sistemi D.O.O" u mestu Pljakovo kod Kuršumlije.

- Najpre sam se sastao sa rukovodstvom tog privrednog društva i predstavnicima javnog preduzeća “Jugoimport-SDPR" sa kojima sam razgovarao o dostignutom stepenu proizvodnje i izvršenim radovima u okviru kompleksa u Pljakovu - naveo je Vučević na Instagramu.

Nakon sastanka, obišao je organizacionu celinu “Fabrika za obradu metala Kuršumlija” i tom prilikom upoznao se sa proizvodnim procesom fabrike i razgovarao sa mladim inženjerima.

Tokom današnjeg obilaska, poslovodstvo privrednog društva ministru odbrane predstavilo je proizvodni program, kao i naredne faze razvoja tog pogona, a obišli su i izložena oklopna vozila "Lazar" i "Miloš".

Današnjem sastanku prisustvovali su državni sekretar u Ministarstvu odbrane Nemanja Starović, pomoćnik ministra za materijalne resurse dr Nenad Miloradović i šef kabineta ministra odbrane brigadni general Goran Momčilović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    27. jun 2023 | 11:54

    A sta ce ovaj Carapic potrcko tu?

  • Dragan J

    27. jun 2023 | 12:09

    Da su nam Tadić i Ponoš ostali na čelu vojske danas bi nam vojska ličila na obično lovačko društvo.

  • Taša

    27. jun 2023 | 11:36

    Bravo za naš državni vrh koji je otvaranjem ove fabrike omogućio mladima iz Kuršumlije da dobiju posao i nastave život u svom gradu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA