≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokret socijalista se obratio bivšoj crnogorskoj ministarki

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Da Crna Gora kojim slučajem ima bar jedan završen auto-put, gospođa Marović bi mogla da vrši blokade puteva kod svoje kuće", pokret socijalista

  • 3
Bojan Torbica Foto: Pokret socijalista

Pokret socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin bivšoj crnogorskoj ministarki i njihov odgovor prenosimo u celosti.

"Gospođa Marović cvili i lično se obraća predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ali ona svakako, još dugo, dugo neće moći da posećuje Srbiju. Nama je jasno zašto je crnogorska ministarka fascinirana auto-putevima koje je izgradio predsednik Srbije i svih Srba Aleksandar Vučić, ali Marović skoro neće imati priliku da ih razgleda uživo. Da Crna Gora kojim slučajem ima bar jedan završen auto-put, gospođa Marović bi mogla da vrši blokade puteva kod svoje kuće. Ovako, u nedostatku auto-puteva kod svoje kuće, a obzirom da u Srbiju nije baš dobrodošla, Marović da potraži neke druge auto-puteve za blokadu, recimo u Zagrebu ili u Prištini, ako ih Priština ima", poručili su u Pokretu socijalista Jovani Marović bivšoj ministarki za evropske poslove u Vladi Crne Gore.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA