≫ 

Vlada Srbije proglasila 27. septembar za Dan žalosti povodom tragičnih događaja na KiM

 ≫ 

I u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji 26, 27. i 28. septembar proglašeni su danima žalosti

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Tajson

    26. septembar 2023 | 17:24

    Moje misljenje je da su ovo sve bili Siptari i policajci, i ovi navodni teroristi, glumili bitku, a pobijene Srbe su samo nasli i likvidirali. Po profilima ne deluju kao diverzanti, mnogi skoro dobili decu, to nisu ljudi koji idu u rat. Vec su verovatno presretnuti na putu do Manastira. Policajca su isto sami likvidirali, verovatno je odabran zbog necega. Ona kolicina oruzja je isto doneta od Albanaca, siguran sam da im je bio plan da to sve unesu u Manastir, da bi upleli i Crkvu, i opravdali novinske navode pre par meseci. Najverovatnije nisu uspeli zato sto je bio tu veliki broj hodocasnika iz Novog Sada, zena, pa su zato odustali od toga, slikali bilo gde, a usput poturili licnu kartu od Radojicica u kolima sto je debilno, jasno da je namesteno. A da su ovi diverzanti imali ove zolje sto ih nisu upotrebili? Nisu, zato sto ih nisu ni imali, i sto su to Siptari glumci. Cak i po onom snimku iz Manastira, dron pre nego sto se vidi lice navodnog Radojicica, odzumira. Zar to ne treba da bude obrnuto? Da tada treba da zumira lice. To je fejk video, sa glumcem koji izdaleka treba da lici na Radojicica. Na kraju je ispalo da je kosovska policija ultra profesionalna, visoko obucena, a da su joj navodni teroristi umakli, a umakli su sto su Siptari, prica da ih je KFOR odveo ne pije vodu, sto ih nije predao na granici zvanicno, sta kao pustio ih je na kilometar od granice da se sami snadju? Nejasno.

  • aaaa

    26. septembar 2023 | 16:00

    Licno se ne slazem u ovom slucaju sa proglasavanjem Dana zalosti. Realno meni to izgleda samo kao dizanje tenzija i skupljanje poena. Ne govorim protiv ovog ili onog, ali ovo je nesto sto se moglo izbeci i za sta ima odgovornosti u obe strane.

  • baba

    26. septembar 2023 | 14:43

    Poternicu za Kurtija odma

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA