≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Protest opozicije završen ispred REM-a, ponovo uspostavljen saobraćaj

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako su najavili organizatori protesta "Srbija protiv nasilja", tema 25. protestne šetnje u Beogradu biće medijski zakoni i nasilje u medijima

  • 47
Beograd protesti Srbija protiv nasilja Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Protest "Srbija protiv nasilja", u organizaciji dela opozicije, koji je održan ispred Doma Narodne skupštine je završen, a saobraćaj je odblokiran.

Na protest su došli kopredsednici stranke Zajedno Nebojša Zelenović i Biljana Stojković, predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević, lider Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta, predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović, poslanici Zeleno levog kluba Biljana Đorđević i Đorđe Pavićević. Učesnici protesta će, kako je najavljeno, prošetati do zgrade Radio-televizije Srbije, a onda i do zgrade Regulatornog tela za elektronske medije.

Kako su najavili organizatori protesta "Srbija protiv nasilja", tema 25. protestne šetnje u Beogradu su medijski zakoni i nasilje u medijima.

Organizatori protesta su poslaničke grupe Pravac Evropa, Demokratska stranka, Moramo-Zajedno, Zeleno-levi klub i Narodni pokret Srbije-Ekološki ustanak-Novo lice Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA