Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučić: Nemam vremena da posećujem predsedničke vile, pojedine smo obnovili

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dodao je da jednostavno nema vremena i da su se promenila vremena

  • 68
Aleksandar Vučić Printskrin: TV Happy

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da nema vremena da posećuje predsedničke ili nekadašnje "Titove" vile, ali da su pojedine obnovljene i da uglavnom služe da se u njima ugoste strani predstavnici.

Vučić je u emisiji Ćirilica na TV Hepi, na pitanje da li koristi predsedničke vile i da li je tačno da u pojedine "Titove vile" ni sam Josip Broz Tito nije nikada ušao i da su ih i u to vreme više koristili lokalni funkcioneri, rekao da nema vremena za to.

"Recimo, imate predsedničku vilu na Tari u kojoj nikada u životu nisam bio. Imao sam više sastanaka u Karađorđevu, ali to je tako mali broj odlazaka u Krađorđevo da je potpuno beznačajan. Imamo recimo fenomenalnu vilu Ravne koju je Bata Gašić obnovio, što je bila Rankovićeva vila. I dobro je da je obnovljena da dođu neki stranci. Jednom ili dva puta sam otišao tamo na jedan dan", rekao je Vučić.

Dodao je da jednostavno nema vremena i da su se promenila vremena.

"Vilu Mir smo obnovili i služi nam da u nju dođu stranci i da prenoći ko želi. To su uglavnom političari iz regiona, bio je i neki arapski lider.

U Evropi sada veliki evropski lideri moraju da idu u hotel, pošto ne smeju da idu negde besplatno, a da im naplaćujemo boravak u vili nema smisla", dodao je Vučić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Vučić: "Ako samo jedno dete pronađemo, sav angažman i sva sredstva su se isplatili mnogostruko"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA