≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokret socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin: Samo izvorni Dejtonski sporazum dolazi u obzir

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Svaki nasrtaj na Dejtonski sporazum i svaki pokušaj rušenja Dejtonskog sporazuma, završi se pokušajima uništenja i ukidanja Republike Srpske", kažu

  • 2
Bojan Torbica Foto: Pokret socijalista

Pokret socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin oglasio se saopštenjem:

"Republika Srpska nastala je upornom i tvrdoglavom borbom Srba za slobodu, ali Srbi, za razliku od mnogih drugih poštuju Dejtonski sporazum na kome počiva mir u Bosni i Hercegovini.

Svaka promena Dejtonskog sporazuma za nas je apsolutno neprihvatljiva i svako nepoštovanje procedura proisteklih iz Dejtonskog sporazuma za nas je neprihvatljivo. Dakle, nikakva nova tumačenja, nikakve modifikacije, nikakve izmene slova tog sporazuma ili ganjanje duha tog sporazuma nisu i neće biti prihvatljivi, samo izvorni Dejtonski mirovni sporazum dolazi u obzir.

Svaki nasrtaj na Dejtonski sporazum i svaki pokušaj rušenja Dejtonskog sporazuma, završi se pokušajima uništenja i ukidanja Republike Srpske.

Srbija je garant očuvanja Republike Srpske i Srba koji u njoj žive i nikakve izmene Dejtonskog sporazuma nisu moguće", poručili su u Pokretu socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin povodom 28. godišnjice Dejtonskog sporazuma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • haj

    21. novembar 2023 | 16:32

    ne bavise sa nečim bez veznim ko vas pita šta za bosnu od svirali ste vi ni prag nečete proč

  • jovan

    21. novembar 2023 | 14:03

    Ti i pokojna Mira osnovali kamo srece da niste.Dosta vas je vise probuceni komunisti bar nama Srbima eto vam jugoslovena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA