≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Za našu decu, za budućnost Srbije": Vučić podelio video sa snažnom porukom

Vreme čitanja: oko 1 min.

U video snimku građanima se obraća žena koja dugo nije mogla da postane majka

  • 38
Aleksandar Vučić Foto: Marko Jovanović, Instagram/avucic

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je novi snimak na Instagram nalogu "avucic" i poručio da Srbija ne sme da stane.

U video snimku građanima se obraća žena koja dugo nije mogla da postane majka, a onda je uz pomoć vantelesne oplodnje ostvarila svoj san. Kako je objasnila, nada se da se vlast neće menjati na izborima 17. decembra, kao i da će Srbija koračati ka još jačem putu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Александар Вучић (@avucic)

- Uzrok steriliteta je bio nepoznat. Mislim da mnogi parovi osećaju veliku sigurnost i da država pomaže u svemu tome da se finansiraju svi ti postupci i da se zamrznu embrioni i da se odrade sami stimulisani postupci. Stigao mi je nalaz na mejl gde sam videla da je beta pozitivna. Bila sam u šoku, nisam verovala, plakala sam ceo dan, a do pola trudnoće nisam bila svesna da sa m trudna posle toliko godina - poručila je Marija Vučićević iz Osečine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    2. decembar 2023 | 11:16

    Zahvaljujuci Vucicu imamo drzavu koja brine o majki i deci, koja pomaze i pruza podrsku

  • Aaa

    2. decembar 2023 | 10:22

    Svaka cast Predsedniku za pomeranje granice za vto,samo su trebali da nam olaksaju oko papirologije i da se ne ceka dugo.

  • Ena

    2. decembar 2023 | 10:24

    Zahvaljujući Vučiću u Srbiji se mnogo bolje živi a zbog dobrih mera države sve više dece se rađa. Zato je na izborima jedina opcija glas za listu - Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA